Şimdi Ara

Ekran kartı ne almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1 sene önce aşağıdaki sistemi aldım. Bu süre zarfında ekran kartımda sıklıkla sorunlar yaşadım. Sonunda vatandan aldığım kartın değerindeki çeki aldım (1356 TL). Peki sizde bu sisteme hangi kartı almalıyım? Aklımda üzerine biraz para koyup 780 Ti (indirime girerse tabi) ya da 290x almayı düşünüyorum. oynayacağım oyunlar genel olarak MMORPG, BF4 ve son çıkan oyunlar.

Bu arada O.C işinde pek tecrübeli değilim ama bu sistemin benim ihtiyaçlarımı sorun olmadan karşılayacağını söylemişlerdi. İlerisi için Overclock tavsiyelerinize şimdiden açığım. İyi Forumlar.

Şimdiden teşekkür ederim :)

ASUS M5A99FX PRO 2.0
    ASUS Matrix Platinum - HD 7970 (Problemli kartım)
    Corsair 8 Gb (2x4) Vengeance 1866 MHz Cl9 Ram
    AMD FX 8350
    Hyper 212 EVO işlemci Soğutucu
    Corsair Carbide 400R (Yanında 80+ 750W Psu'lu olanından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arminoa -- 12 Temmuz 2014; 5:26:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arminoa

Herkese selamlar :)

yaklaşık 1 sene önce aşağıdaki sistemi aldım. Bu süre zarfında ekran kartımda sıklıkla sorunlar yaşadım. Sonunda vatandan aldığım kartın değerindeki çeki aldım (1356 TL). Peki sizde bu sisteme hangi kartı almalıyım? Aklımda üzerine biraz para koyup 780 Ti (indirime girerse tabi) ya da 290x almayı düşünüyorum. oynayacağım oyunlar genel olarak MMORPG, BF4 ve son çıkan oyunlar.

Bu arada O.C işinde pek tecrübeli değilim ama bu sistemin benim ihtiyaçlarımı sorun olmadan karşılayacağını söylemişlerdi. İlerisi için Overclock tavsiyelerinize şimdiden açığım. İyi Forumlar.

Şimdiden teşekkür ederim :)

ASUS M5A99FX PRO 2.0
    ASUS Matrix Platinum - HD 7970 (Problemli kartım)
    Corsair 8 Gb (2x4) Vengeance 1866 MHz Cl9 Ram
    AMD FX 8350
    Hyper 212 EVO işlemci Soğutucu
    Corsair Carbide 400R (Yanında 80+ 750 Psu'lu olanından)

ASUS
    GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    1388 TL

• Gtx 780 ya da R9 290 Vapor-x.
  • Forumda Vapor-x i daha çok övmüşler görünüşe göre, yoksa ben mi aldanıyorum?
  • R9 290 TriX-Oc ya da R9 290 Vapor X...

http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036
  • GTX 780

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 780 alın asus iyidir yada msi de alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz için teşekkür ederim. Forumdan arkadaşların tavsiyeleriyle r9 290 vapor-x aldım. İnşallah yanılmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arminoa

İlginiz için teşekkür ederim. Forumdan arkadaşların tavsiyeleriyle r9 290 vapor-x aldım. İnşallah yanılmam

Bana gorede iyiki vapor-x almisin.oyun kodunuda istemeyi unutma vatandan derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.