Arkadaşlar AMD Phenom X4 3.0 Ghz İşlemcim var, Anakartım ASUS m4A V EVO AM3 AMD ddr3 Anakartım bu sisteme 175-200 lira arası ekran kartı alacağım. ne olmalı? Tasarım amaçlı kullancam, oyun yok. Hangisini önerirsiniz beyler.
markası farklı ama? özellikleri aynımıdır? bir sorun olmasın
hepsinin bellek çekirdek hızı aynı
teşekkür ederim hocam. bişeyde var. şimdi ben 2+1 ses sistemi alcam. 80 liralık. öyle arada film izlemek ve müzik dinlemk için kullancam. çok iyi olmasada iyi bir ses duymak istiyourm. bunun için ucuz yollu bir ses kartı almalımıyım, yoksa ses kartı olmadan Onborddan kullanayım mı sesi. ekran kartıı tavsiyeleriniz bekliorum ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: saLtaş
teşekkür ederim hocam. bişeyde var. şimdi ben 2+1 ses sistemi alcam. 80 liralık. öyle arada film izlemek ve müzik dinlemk için kullancam. çok iyi olmasada iyi bir ses duymak istiyourm. bunun için ucuz yollu bir ses kartı almalımıyım, yoksa ses kartı olmadan Onborddan kullanayım mı sesi. ekran kartıı tavsiyeleriniz bekliorum ayrıca
anakarttaki ses kartını kullanıp ve 80 lira yerine 60 liralık ses sistemi alsan en az 80-90 tl tasarruf edersin ekran kartına yatırarak hd 4770 yerinehttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2694 alabilirsin
hocam ne yaptın ya. çok pahalı bu ekran kartı... :))
quote:
hocam ne yaptın ya. çok pahalı bu ekran kartı... :))
o zaman kalsın öyle dokunma hiç hd 5750 alsan aynı ayardalar ztn ama dx 11 farkı var
quote:
ASUS HD4770 GDDR5 512MB 128Bit ATI DX10. 1 Ekran Kartı
bu ekran kartlarının fiyatları niye farklı arkadaşlar? VATAN da. 3ünün de markası farklı birde
Asus'u öneririm en azından servis hizmeti daha kaliteli " Çizgi Elektronik " bakıyor
Kartların özellikleri aynı zaten...
peki arkadaşlar sizce hd4770 512Mb 128 Bit DDR5 mi almalıyım? fiyatı 190 lira yoksa GTS250 Green 512 Mb 256 bit DDR3 mü fiyatı 220. arada 30 lira fark var. pek önemli değil. hangisi Tasarımda daha iyi olur sizce? biri 256 Bit ( çözünürlükle alakalı bir durum bu sanırım ), diğeri DDR5 ?? pek kafam almıo açıkcası... yönlendirebilirseniz bu konuda da sevineceğim arkadaşlar
quote:
peki arkadaşlar sizce hd4770 512Mb 128 Bit DDR5 mi almalıyım? fiyatı 190 lira yoksa GTS250 Green 512 Mb 256 bit DDR3 mü fiyatı 220. arada 30 lira fark var. pek önemli değil. hangisi Tasarımda daha iyi olur sizce? biri 256 Bit ( çözünürlükle alakalı bir durum bu sanırım ), diğeri DDR5 ?? pek kafam almıo açıkcası... yönlendirebilirseniz bu konuda da sevineceğim arkadaşlar
gts 250 ama alabilirsen normal olanı al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme