Bir arkadaşıma bilgisayar topladık. Kendisi oyun vs oynamıyor bu yüzden abartılı bir model almayacağız. Eski bilgisayarı çok eski olduğu için yeniledik ve şuanda aşağıdaki ürünleri satın aldım ve kasayı kurdum. Tek eksin ekran kartımız.
Ortalama 190-250 TL civarında bir ekran kartı almayı planlıyoruz. Oyun oynamadığı için genelde rutin işleri rahatlıkla halledebileceği abartıya kaçmayan bir ekran kartı almayı planlıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
ikinci el mi düşünüyorsunuz 7730 artık sıfır satılmıyor baya oldu piyasadan kalkalı.benzer ayarda amd 240 alabilirsiniz hd film hatta LOL gibi oyunlar için yeterli.
ikinci el mi düşünüyorsunuz 7730 artık sıfır satılmıyor baya oldu piyasadan kalkalı.benzer ayarda amd 240 alabilirsiniz hd film hatta LOL gibi oyunlar için yeterli.
LoL gibi oyunları da çalıştırırsa tadından yenmez o zaman. Ama ucuz gibi geldi. 3 benzer ürün var ama fiyat farkı var biraz. Neden acaba.
230 liraya 7730 alınmaz bence.gösterdiğiniz kartlardan biri 4gb 240 gerek yok o kartta 4gb olmasına ve diğeri 240 değil 250 modeli fiyat farkı bu yüzden.isterseniz 250 de alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme