Şimdi Ara

Ekran kartı önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım: Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ddr2

İşlemci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Güç kaynağı : 380 w

Pes2015-dayz-cs go-forest-rust-fifa15-arma3-ets2-farming similator 2015 gibi oyunları rahatca kaldıracak bir ekran kartı önerirmisiniz fiyat aralığı veremem ama şu oyunları orta düzeyde kasmadan oynayacak bir ekran kartı önerin parayı biriktiririm önemli değil ama çok uçukta olmasın 400-500 gibi Güç kaynağınıda değiştirebilirim gerekirse yükseltebilirim

• gtx750ti alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx750ti hangi marka birazdaha ayrıntı verirmisin
  • Ekran kartim: Ati mobility radeon hd 2400 Xt 128 mb. 

Islemcim ise; Intel core duo T2450 2.0 GHz533 MHz 2MB L2 belek 

Yonga setim: Intel 945GM 

Sistem bellegi: 2gb DDR2 667MHz (maks.4GB 2 yuva)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee napayım yani cdrc77
  • Psu dusukmus cok pahali ekran karti almayin formda cok uygun fiyata ekran kartlari var onlara yonelin karli cikarsiniz bende oyle yapicam

• Nette problem vardi. Bunun yerine alabilecegim bir ekran kartı onerebilir misiniz?

• ya ben anlatamadım heralde ben sadece model önerisi istiyorum sistem özelliklerime göre ve ayrıca 2.el almayı filanda düşünmüyorum
  • kendin konu açabilirsin cdrc77
  • Konu kalabalığı olmasin diye buraya yazdim.

• R7 265 alırsın ama işlemciye darboğaz yapar.Paranı biraz daha biriktirmeye bak.

• ya arkadaşlar k.b anlatamadım heralde ben oraya sistem özelliklerimi yazdım o sisteme uyan ve yazdığım oyunları orta derecede kasmadan rahatca oynayacak bir ekran kartı modeli önermenizi istedim k.b ama siz bana işlemciyi dar boğaz yapar diyosunuz ben yukarda kasmadan rahatca orta derecede oynayacak ekran kartı önerin dedim zaten fiyatta belirtmedim zaten 400-500 tl yi geçmesin dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp03 -- 22 Ocak 2015; 0:53:29 >
  • Ekran KArtından anlayan arkadaşlar bi yardım edermisiniz ve ben bu anakata ddr2 dışında ekran kartı takabilirmiyim ddr3 veya gdd3 (veya daha yükseği 4-5 filan) takabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rcp03

anakartım: Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ddr2

İşlemci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Güç kaynağı : 380 w

Pes2015-dayz-cs go-forest-rust-fifa15-arma3-ets2-farming similator 2015 gibi oyunları rahatca kaldıracak bir ekran kartı önerirmisiniz fiyat aralığı veremem ama şu oyunları orta düzeyde kasmadan oynayacak bir ekran kartı önerin parayı biriktiririm önemli değil ama çok uçukta olmasın 400-500 gibi Güç kaynağınıda değiştirebilirim gerekirse yükseltebilirim

sen bu sisteme ddr2 ddr3 ddr5 ekran kartı takarsın,eran kartı belleği ile sistemde kullanılan belleğin ilişkisi yok..sistemdeki ram ler ddr2 diye ddr2 ekrn kartı seçmek zorunda değilsin..anakartında pci16x yuva olduğu için pci16x olan her ekran kartı sisteme uyar(psu da yetmeli tabii) fakat işlemcinden dolayı tam verim alamazsın,arkadaşların bahsettiği darboğaz bu..oyunu sadece ekran kartı açmadığı için 400tl lik kartta alsan örneğin listede yazdığın fifa15 i oynayamazsın çünkü sendeki işlemci fifa nın istediği min işlemcinin bile çok çok altında..ha illa alırım bu işlemciyle diyorsan r7 240 modeli var piyasada 160-170tl ye..madem 2.el falan düşünmüyorsun bunu alabilirsin ki elindeki işlemci bunu bile tam besleyemez

• Rcp03 kullanıcısına yanıt
    Bencede 750 TI al. Ama sonradan bu parçaları kesinlikle al. Yoksa Fifa 15'i 5-15 fps arası oynarsın.

GTX750 TI .=http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

Şimdi işlemci anakart ram'e geldi sıra

RAM=http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html
    İşlemci=http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x4-4300-soket-am3-38mhz-8mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html
    Anakart=http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-g43-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

Eğer işlemci-ram-anakart üçlüsünü sonradan almazsan GTX750 TI alma.Bunu al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Açıkça söyleyeyim. FPS baya düşük olur. 20 FPS olursa öp başına koy.

• berkayz87 söylediklerine baktım bi hesap yaptım 1100 tl filann bi hesap çıkıyo o kadar param olsa zaten hiç sormadan direk sistem yaparım ben diyorum bu anakartla uyumlu günümüzün oyunlarını dayZ-aram3-rust-ets2 orta düzeyde kasmadan oynayacak bi ekran kartı önerin diyom sen bana yeni sistem öneriyon
  • ya 2.el almak isterim ama güvenemiyorum malum piyasada dolandırıcı çok sayıda var güvenemiyorum yani işlemciyi değiştirmeden alabileceğim en iyi model hangisi
  • SAPPHİRE R7 260X bu ekran kartını kaldırırmı anakart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.