Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Rusya'da yaşıyorum,ev arkadaşım geçen sene bir makina toplamış ve şu an onu kullanıyorum.Tek eksiği on-board ekran kartı kullanması.O yüzden bir çok oyundan istediğim verimi alamıyorum.Ekran kartı almak istiyorum fakat burda o tip şeyleri alabilmem için direkt olarak marka ve model lazım.Bana yardımcı olur musunuz?Size pc'nin özelliklerine yazdığımda parçalarla tam uyumlu bir ekran kartı bulur musunuz?Fakat hangi özellikleri yazmam gerektiğini bilmiyorum siz sorun ben cevaplayayım.Teşekkürler ilginiz için.

• Tum herseyi yaz ne var ne yok anakart islemxi ram

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart : GIGABYTE A75M-D2H
    İşlemci : AMD A8 -3870 APU with Radeon HD Graphics 3.00 GHz
    RAM:Corsair XMS3 8 GB(2*4 GB)

Başka ihtiyacınız olan birşey var mı ve dosyaları kaybetmişim pc'de nerde bulabilirim tam özellikleri
  • bizim gosterdigimiz marka modeli orada bulacagin ne malum?sistemini yaz komple biz anca amd 7850 ya da nvidia 650 ti boost gibi model yazalim markasini kendin ara.

kasayi acip guc kaynagina bak o onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 5 Şubat 2014; 13:29:50 >
  • Power Sup: Fine Power -DNP-500 : 500W
    Bir de şunu danışmak istiyorum.Bir arkadaşımın söylediğine göre PCI çıkışı falan da uyumlu olmalıymış yani tam olarak bilmiyorum ama dediğim gibi lütfen tam olarak her parçayla uyumlu çalışacak bir ekran kartı önerin çünkü aldıktan sonra değiştirme şansımız yok buralarda :)
    Bir de ram'den falan çalma durumu olmaz herhalde değil mi bu yeni ekran kartlarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedNation -- 5 Şubat 2014; 13:45:59 >
  • guc kaynagi yeterli ama butce soylememissin turk lirasi cinsinden kac liralik kart istiyorsun.simdiki kartlar zaten hep pcie destekli sifir agp kart zaten kalmadi.model yazsam fiyatina bakabiliyor musun amd 7770 mesela.ramden calmiyor simdiki kartlar genelde.
  • 7750 tarzı bişi alabilirsiniz
  • Amd HD 7770 al rahat et fiyatı 250 Tl civarı
  • 400-500 TL aralığında birşeyler alabilirim. Yani istediğim mümkün olduğunca oyunları en yüksek kalitede oynamak.Verdiğiniz önerilerdeki ekran kartları için de teşekkür ederim ama 1 GB biraz az değil mi yani örnek veriyorum COD serisinin ya da GTA 5'in en son oyununu oynarken sıkıntı yaşar mıyım
  • amd 7850 2gb alabilirsin o fiyat araliginda pisman etmez.bulamazsan nvidia gt650 ti boost da alabilirsin ayni fiyat araliginda.boost olmayanlari alma ama onlar daha yavas 7850'den.boost olan 7850 ile ayni ayarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedNation

http://www.dns-shop.ru/catalog/i158263/videokarta-pci-e-gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2048mb-128bit-gddr5-dvi-h.html
    http://www.dns-shop.ru/catalog/i147572/videokarta-pci-e-gigabyte-amd-radeon-hd7850-2048mb-256bit-gddr5-dvi-hd.html
    İkisi de mevcut ikisini de alabilirim.Bunlar yani değil mi bahsettiğiniz modeller?Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

gosterdiklerinden bir tanesi boost olmayan ti 7850'den yavastir daha ucuz zaten.digeri benim dedigim 7850 2gb bilmiyorum kaca geliyor ama o uygun.nvidia olsun diyorsan baska bir siteden ti boost ara cunku gosterdigin sitede yok ben aradim.

• AMD Radeon HD7850 2048MB 256bit GDDR5 yaklaşık olarak 423 TL civarında sanırım fiyatı da uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNation

AMD Radeon HD7850 2048MB 256bit GDDR5 yaklaşık olarak 423 TL civarında sanırım fiyatı da uygun.

Evet 7850 2 gb tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.1 haftaya kadar alacağım kartı.Eğer takarken vs bir problem yaşarsam tekrardan sizlere danışacağım.Tekrardan çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.