Güç kaynağı sanırım 300 watt civarı olması gerekiyor ondan tam emin değilim... bu fiyat aralığında bikaç ekran kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ?
Palit HD3850 512 MB 256Bit DDR2 16X 167 TL
150 tl lye güç kaynağınıda değiştirmeden alabileceğinin en iyisi ati 4670 olur.
teşekkür ederim cvaplar için... bu kartlar ne düzeydedir ? ne tarz oyunları çalıştırır acaba ?
hd4670 tavsiye ederim psu problemı ısı problemi ses problemi yaratmaz gta 4 (en çok kasan oyunlardan biridir) ü orta düzey bir core 2 duo işlemci yada x2 amd işlemci ile medium veya altında sorunsuzca oynatır
hd3850 alınca psuda lazım olabilir o yüzden tavsiye etmiyorum
2.EL olması canını sıkmıyosa ilanlara bakabilirsin uygun fiyatlı işine yarayabilecek ekran kartları bulabilirsin.. 8800GT - 4830 vs. gibi
quote:
Orjinalden alıntı: ayavas
150 tl lye güç kaynağınıda değiştirmeden alabileceğinin en iyisi ati 4670 olur.
Katılıyorum... HD 4670
teşekkürler arkadaşlar hepinize 2. el forumu dışında bunları istanbul içinde alabileceğim yer önerebilir misiniz ? 2. el forumuna da ayrıca bakıcam...
internetten alacaksın rahatına bakacaksın hocam.. bunun dışında sıcak fırsatları takip et bazen çok uygun şeyler olabiliyor..180 tl den 4830 512mb + pci tv kartı sıfır olarak kargo dahil aldı pek çok kişi..
Online 2.El satış yapan sadecewww.borsapazar.com 'u biliyorum, bikaç kez alışveriş yapmıştım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme