Şimdi Ara

ekran kartı önerisi... (100-150ytl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sistem söyle ;

Gigabyte MA78GM-S2H anakart
    AMD Athlon 64 X2 5200+ (2.7 GHz) işlemci

Güç kaynağı sanırım 300 watt civarı olması gerekiyor ondan tam emin değilim... bu fiyat aralığında bikaç ekran kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ?

• Palit HD3850 512 MB 256Bit DDR2 16X 167 TL
  • 150 tl lye güç kaynağınıda değiştirmeden alabileceğinin en iyisi ati 4670 olur.
  • teşekkür ederim cvaplar için... bu kartlar ne düzeydedir ? ne tarz oyunları çalıştırır acaba ?
  • hd4670 tavsiye ederim psu problemı ısı problemi ses problemi yaratmaz gta 4 (en çok kasan oyunlardan biridir) ü orta düzey bir core 2 duo işlemci yada x2 amd işlemci ile medium veya altında sorunsuzca oynatır

hd3850 alınca psuda lazım olabilir o yüzden tavsiye etmiyorum
  • 2.EL olması canını sıkmıyosa ilanlara bakabilirsin uygun fiyatlı işine yarayabilecek ekran kartları bulabilirsin.. 8800GT - 4830 vs. gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

150 tl lye güç kaynağınıda değiştirmeden alabileceğinin en iyisi ati 4670 olur.

Katılıyorum...
    HD 4670
  • teşekkürler arkadaşlar hepinize 2. el forumu dışında bunları istanbul içinde alabileceğim yer önerebilir misiniz ? 2. el forumuna da ayrıca bakıcam...
  • internetten alacaksın rahatına bakacaksın hocam.. bunun dışında sıcak fırsatları takip et bazen çok uygun şeyler olabiliyor..180 tl den 4830 512mb + pci tv kartı sıfır olarak kargo dahil aldı pek çok kişi..
  • Online 2.El satış yapan sadecewww.borsapazar.com 'u biliyorum, bikaç kez alışveriş yapmıştım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.