Şimdi Ara

Ekran kartı performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bu bilgisayar biraz eski önceki yıla kadar performansı iyi ama arma 3 rust ve ark evolved gibi oyunlarda fps sorunu oluyor.Gta V i high ayarda 40 fps veriyor bunun performansını artırabilir miyim?Teşekürler
    Amd fx 6300 4.10 ghz
    Nvidia gtx 650 2gb 128bit
    8gb ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim işlemciyi darboğaz yapmışsın 3.8GHz yqp bende aynı işlemciyi kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil yapabilirim? Bir program falan varsa yardımcı olabilirnmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemci o ekran kartını her türlü darboğazsız çalıştırır ben R9 280 ile kullanıyorum 3.5 ghz (stock) olarak o ekran kartının vereceği fps yani performansı o kadar gta 5 de high da 40 fps alıyorsanız iyi bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1231243 -- 9 Ağustos 2016; 4:05:41 >
  • şu saydıgın oyunların optimizasyonları okadar kötü ki çok normal düşük fps alman.OC sana 4-5 fps kazandırabilir ama yeterli olmaz.OC için guidelere bak MSI afterburner ile oc to core ve memory'yi 20-20 artırıp msi kombustor programı ile stres testine sok.Önerilen oc to core +50 önerlilen memory +200 güç ayarlarında bir oynama yapmanı önermem ama.

Survival-open world oyunları oynuyorsan daha iyi bir ekran kartı almaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 10 Ağustos 2016; 3:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirza arsim

Kardeşim işlemciyi darboğaz yapmışsın 3.8GHz yqp bende aynı işlemciyi kullanıyorum

Adam zaten 4.10GHzde kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı seçimim
    9 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.