Bildirim
EKRAN KARTI PERFORMANSIM DÜŞTÜ
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
SelamınAleyküm kardeşim birkeresinde benimde başıma gelmiştir güç seçeneklerinden bilgisayarı güç tasarrufunda unutmuştum güç seçeneklerinden yüksek performansa ver düzelmez ise ekran kartı modelini yaz buraya daha iyi yardımcı olmaya çalışayım kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Arel44
SelamınAleyküm kardeşim birkeresinde benimde başıma gelmiştir güç seçeneklerinden bilgisayarı güç tasarrufunda unutmuştum güç seçeneklerinden yüksek performansa ver düzelmez ise ekran kartı modelini yaz buraya daha iyi yardımcı olmaya çalışayım kolay gelsin
as kardesim denedim ama olmadı malesef zaten en yuksek performansta ekran kartı radeon hd 4650 -
valla o markadan fazla anlamıyorum sana daha fazla yardımcı olamayacağım inşşala en kısa sürede çözümünü bulursun dileğimle Arel.. -
Eski kullandığınız ekran kartının driverını yüklediyseniz silin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- digital vibrance sıfırlanıyor
- internet hızlandırıcı
- ekran kartı resetleme
- secure boot nedir
- suya düşen telefon
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X