Bugün akakçe'den bildirim geldi. Amd radeon rx6900xt red devil modeli 15.999 olmuş. Ben bunu vakti zamanında ikinci el 13.000 liraya alamamıştım. Gerçekten iyi düşüyor piyasa. Dolar 8 lira iken 7300 liraya aldığım kart dolar 16 lira iken 15000 lira olması gerekirken 10.000 liraya satılıyor şuan. Bizim için pahalı bile olsa fiyatlar olması gerektiğinin çok altına düşmüş durumda. |
Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? (5. sayfa)
-
-
5500 TL ye bugun MSi 6600 amor 8GB versiyonunu buldum aldım
-
Eldeki sermaye ile 20-25 masalık internet kafe açmaya müsade edecek kadar donanım fiyatları düşerse gerçekten uzun zaman sonra bir ekonomik gelişmeye sevineceğim bu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 28 Haziran 2022; 23:51:23 > -
başlıktaki sorunun cevabını veriyorumm..
COMOLOKKO
-
Daha da düşüş olucak gibi ekran kartlarında. Çünkü coin piyasası düzelcek gibi değil.
eylülün sonuna kadar piyasa daha da düşer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birde şu modeller vardı. Amazondan 10k ya kart alıp 2500-3000lira kar etmeye çalışanlar... Harbiden noldu bu modeller...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pertt😂😂😂
'Rusya ambargosundan çıkan mallar TR ye kayıyor geliş fiyatları sürekli düşüyor dolarda az bir aşağı ivmelense tepetaklak kalacak 2.elciler haberleri yok.'
Garanti mi? İnşaAllah olur.
-
Gerekirse protesto edelim mining çıkması kartları almayalım.Gecen mining patladiginda 3 te 1 e satildi.Bende tr garantili mining yapılmamış rtx3070 var.Fiyati çok düştü ama dussun.Piyasa düzelsin ucuza satmaya razıyım ama mining cikmasi Amazon garantisiz kartlara asla para verilmez onun yerine dinamit alın kasaniza koyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci eli geçtim firmalara bile güvenemiyoruz. Bu iş böyle uzar gider.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin geçen yılda açılmış konunuz vardı, her gün fiyatlar düşecek mining çıkması rtx 3090 1000 liraya alıcam diye konu açıyordunuz? Noldu, alabildiniz mi?
Şimdi de mining çıkması kart alınmaz diyorsunuz?
Nabza göre şerbet mi veriyorsunuz?
Ayrıca forumdaki ilanlara baktım %99 u amazon tr veya tr içi sitelerden alınma, 1-3 aylık mining çıkması kartlar, siz hangi alemde takılıyorsunuz ki, 3-5 yıllık her yerde garantisiz mining çıkması kartlar satılıyor gibi yorum yapıyorsunuz?
Ben hala sizde 1000 liraya 3090 alacak potansiyel görüyorum, bugün olmasa 50 yıl sonra kesin olur,
zaten 3090 fanı 10 lira, soğutma bloğu 5 lira, üstündeki çip vs devreler de 20 lira
konuyu açtığınızda piyasadaki en yüksek fiyattan 3090 alsaydınız bile şuan bedavaya gelmiş olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sadece orası olsa iyi Hb , Amazon.comtr ve diğer yerlerden alıp abidik gubidik ünvanlarla yüksek fiyata satıyordular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3080 kartlar 4 bin liraya kadar düşer, güzel PC toplanır bu düşüşler devam ederse, Rusya tam gaz köşeye sıkıştı ab de elektriğe daha bir önem verecek ve tüketim ve maliyet artacaktır, hem coin enflasyon sebebiyle çöküşü hemde enerji fiyatlarının artması , size altın değerinde oyunlar oynayabileceğiniz ekran kartlarını açacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 29 Haziran 2022; 12:47:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ciddimisin sen ya?rtx3090 hiç hedefimde olmadı hiçte dediğimi hatırlamıyorum 1000 liraya düşer diye ama düşüş devam hatta sıfır tr garantili kartlarda gayet uyguna satılıyor.Mining fırsatçılığı bitiyor ama yine hortlar ileride.Zaman değiştikçe insanın fikirleride değişiyor.Çünkü bu sefer düşüş öncesi gibi olmadı.Yorumum doğru evet çoğu ikinci el kart ya garantisiz amazon yada mining çıkması çıkıyor maalesef.Son cümlenede harfiyen katılıyorum ülkede inanılmaz bir devaluasyon oldu.Zamanında alınan bebek bezi bile kar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 29 Haziran 2022; 12:38:23 > -
Gençler sizin için şöyle bir yorum yapıyim uzun zamandır coin işiyle uğraşıyorum güzel de paralar kazandım hatta bu sayede 2021 model sıfır araba bile aldım.
Fakat size şunu söylim coin piyasası çok fena tepe taklak aşağı inicek görünen köy kılavuz istemez haliyle coin piyasasına göbekten bağlı olan ekran kartları piyasası da tepe taklak aşağı inicektir. Demem o ki ekran kartı alıcak olanlar 1,2 ay daha beklesin ne zaman coin piyasasında dip oluştu diyelim ondan sonra istediğiniz ekran kartını alın.
Hatta biraz zaman geçsin tekrardan yorum yaparım yönlendirmek amacıyla
Şimdi şöyle durumlar var ,
Ülkede stok fazlası ürün diye bir kavram oluştu. Rusya pazarının bir kısmı TR üzerinden çözülmeye çalışılıyor haliyle rekabet çoğalıyor. Hem komple sistemlerde hem gpu satışlarında rekabet çok arttı. Ürün maliyetinin altına ürün verildiğini görüyoruz daha da göreceğiz. Bu döneme de bitconin patlaması, ülkecek içine girdiğimiz enflasyon ve uçuk enerji zamları vs. de binince şuan kazı yapmanın hiç bir anlamı kalmadı. Elinde ürün olan firmasından şahsına kartları yavaş yavaş satışa koydukça da ikinci el de ciddi düşüş olmaya başladı ve daha da olacak. Buda sıfır kart alışını ister istemez sınırlandıracak ve bu denge yine bozulacak. Durum aslında bundan ibaret arkadaşlar. Normalde bir çok ürünün satış fiyatı maliyetine ya denk ya çok çok az üzerinde yada bazı firmalarda gerçekten altında. Bu durum değişir mi , eldeki bu kadar ürün komple elden çıkarılır , yeni parttiler geldiğinde ani bir yükseliş olur ama buda son kullanıcıyı çok etkilemez keza o zamana ürününü alan almış olur ve buda bir çok bilişim firmasının topu dikeceği anlamına geliyor , dayanma gücü kalmayacak keza.
-
Bedava verseler bile 2.el ekran kartı almayın cok pişman olursunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X