Şimdi Ara

Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
14.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır kart 10k 2. eli 5k en fazla 5 k olmalı 2 hafta sonra bozuldu, garanti? Çoğu garanti artık fatura istiyor, işlemi yapack kişinin faturadaki isim olmasını isiiyor. Çoğu satıcıdaya satılırsa 10k sıfır ola arta 8.5-9k istiyor, bağzı mallar gidip alıyor. Hiç bir zaman 2. el pc malzemesi almadım. %20 ucuza geliyor en fazla,sinen bokunun sindiği malı alıyım 520 için? Çoğu 2. elde malzame satarken kendi mantığımla piaysanın altına koyarım. Millet sorun mu var diiye sorar. :D Sattığın şey mercedes ,ferrai değil latı üstü bir kart.

• 1000TL RTX 3080 satsalarda almayın en az 2 senedir oyuncular olarak anamız ağladı, Gta 5 oynamayıverin diyen dalavericilerde gördük kardeşim bu kartlar oyun kartı firma tanıtım yaparken şu kadar Mh/s basıyor diye tanıtım yapmıyor.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

12-13 e gayet güzel modeller var. Ben 14 e almıştım benimkini 3 ay önce.

• En 1 yıl garantili ve çekici bir fiyattan satılıyorsa neden alınmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bine RX570 alanlar, Minnigciler, Alsatçılar son 1 aydır sıfatül eşgal'leri bu şekilde

Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ?
  • sen letgo ya gir bir de... sanırsın fabrika dan yeni çıkmış 2 yıl da garantili satıyorlar 10 yıl kullandıklarını

• Gecen yıl bu zamanlar 8gb rx580 i sarı sitede 7000 den ilana koydum. Yarim saatte 20 kişi mesaj attı, tek kuruş inmeden sattım. Aynı karti geçen ay 2500 e aldım

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt

büyük firmalar yapmaz ama küçükler herşeyi yapar. öyle tipler var mesela 10-20 kart satıyor n11 de sonra kayıp. birde şu var. mining gruplarında toptan satım yapılıyor. adamda 40 kart var oyuncuya ne zaman satacak bitirecek.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

türkiyede hiç bir şey ucuzlamaz. millet yıllardır ev-araba ucuzlayacak diye bekliyor. cebinde araba parası olanlar şimdi el arabası bakıyor . paranız ve ihtiyacınız varsa biraz aşağı biraz yukarı alın.

• Fiyatlar gerçekten uçuk hele 2. el ne olduğu belli değil. 6gb zotac 1060 amp edition var elimde, satmak istiyorum satamıyorum. Ne minning yaptım ne adam akıllı oyun oynadım. Fiyatlar yüksek geliyor, abuk subuk rakamlar teklif ediyorlar. Adam ağlıyor şöyle böyle diye ilanlarında mining kartlar dolu satmaya çalışıyor. Kimisi 6 hesaptan teklif veriyor hepsi komik rakamlar vs. İşin suyu çıkmış.

Gerçi her parçanın fiyat uçmuş gitmiş. Benim yaş biraz ilerledi, 2 de çocuk var. Malum bilgisayar kullanımım çok çok düşük. Eskiden hobi olarak parça değiştirirdim. Şuan bakmıyorum bile. Kasa fanları olmuş 500-1000 tl. Geçen bi mouse vardı Razer'ın 1300tl, ertesi gün 399tl idi, sonraki hafta 1399 sonraki hafta 499. Ne yaptıkları da belli değil.

• En son geçtiğimiz Ocak-Şubat döneminde ekran kartı arayışına girmiştim bir süre, forumda falan da baya dolaşmıştım. Gerek sistemimin eski olması, gerek de piyasanın karışık olması sebebiyle vazgeçmiştim.

Şimdi bu konuyu görünce sıfır RTX 3060'a bakayım dedim aylar sonra. Bana mı öyle geliyor yoksa biraz ucuzlamış mı? PNY, Zotac, Galax gibi modeller 7-8 bin civarları. Kışın bu fiyatlara gtx 1660 serisi ucu ucuna alınabiliyordu galiba. İkinci eli bilmiyorum tabi şu an. Sıfırda hepsi böyle ucuzlamışsa iyi sanki şimdilik.

Son olarak PNY modeli hakkında fikri olan var mı ses ve sıcaklık konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 27 Haziran 2022; 18:7:11 >
  • Bende 1 ay önce Ryzen 5 1600 + 16 ram 1050 tilı kasa koydm 5bin tlye.

Dolar 14 -15 falandı

suan dolar arttı İlan Hala 5000 tl. Ama noldu Su son 1haftadır ilanım 200 görüntülenme aldı 9 Favori geldi.

Muhtemelen Vay enayi fiyata bak diyip favori atıolar ama alıcısı hala cıkmadı dolar 18 olrsa fiyatı 5.500 yapabilirm tabi.

Ama 300 dolarlık 1050 ti lı 16ramli ddr4 sistemler bile 5bin tlye Bolca var.. Fiyatlar Düşmesede en azından Arttıramıolar Örnek Ben 6-7bin tl yapamıyorm.

Yaparsam o fiyatlara 1650 ler var:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 27 Haziran 2022; 18:10:19 >
  • 3060 Tİ 5000'e satılır mı ?

• Ne olmuş ki, şaşırılacak bir durum yok olması gereken oldu. Bu mining sonsuza kadar böyle kalacak değildi eninde sonunda olacağına vardı. Durum böyle olunca hemen panik satışlarla ortalık kart cenneti oldu ama satılan kartların tamamına yakını miningten çıkma, şu an 2.el ekran kartı almak parayı sokağa atmakla eşdeğer özellikle gddr6x yani 3070 ti ve üzeri kartlara 2.elde asla bulaşılmamalı ama ilk bakılan fiyat olunca detaylar arka plana atılıyor. Gerçekten oyuncu sisteminde kullanıp ürününü satmak isteyene asıl olan oluyor çünkü mining çıkması kartlar dip fiyatları görmüşken kimse nasıl kullanıldığına bakmıyor bile. Örnek olarak kendim 3070 kullanıyorum ve sadece oyunda kullandım deneme amaçlı bile mining yapmadım ama karşındakine bunu anlatamazsın çünkü buna yönelik bir test vs yok herkes kendince haklı neyseki ne kart arayışım var nede satma amacım diğer türlü şu dönem satmak içinde almak içinde çok yanlış bir zaman.

• Cerade kullanıcısına yanıt

Bu millet elini tasin altina koyacak ha Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? 

• goksenin1 kullanıcısına yanıt

Oyle oyle hepsi temiz kullanmis sozde 0 a yakinn demeyi de ihmal etmiyorlar Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? 

Aslında evet. Ben firmasal olarak isim veremem ama bir çok firma zaten mining yapıyordu. Distribütör firma kendi kartını sıfır diye satsa satabilir, bunu da %95 kullanıcı anlayamaz. Jelatinide çeker yeni vida da takar istediği şekilde sıfır bandrolunu de çakar. Burada guvenmekten başka seçenek yok açıkçası :))

Ben buna tenezul edeceklerini sanmıyorum. En fazla yereldeki bayilere dağıtırlar onlar mahalledeki çocuklara sistem toplar sıfır diye koyar. Böyle bir kartin misal benim gibi birine denk geldiğini düşünsene ? Firma için ciddi bir risk bu , o topa gireceklerini sanmiyorum

hocam ben sattım rx590 nı mining furyasında parayı dolara cevirdim.gtx 1650 süper aldım.bekliyorum kalan parayla rx6600 ve rtx 3050 alıp 2-3 sene daha kart işine veda edecegim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.