Şimdi Ara

Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
14.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el ekran kartını alırsam sadece demircibu'dan alırım , kendi malını satıyor en azından ne aldığını biliyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2.el ekran kartı almanızı tavsiye etmem, düşük model kartları bile mining için patates eder bizim millet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt

bence de o değil çoğu mining yapılmadı temiz kullanıldı diye satıyor Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? 

• 3070 Li sıfır laptoplara bakıyorum piyasası düşer mi sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt

dolara bağlı bazen kampanya yapıyorlar satmak için yapmak zorundalar zaten öyle alabilirsin.

• 2060 süperi geçen sene 7.500 e satıp ps5 almıştım. seçimden sonra tekrar toplamayi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt

ben düşmez diyip nisan 2021 de aldığımda laptop 12 bin liraydı. 😂 bugünü boşverin alın. 1 sene sonra her türlü karlı çıkıyorsunuz.

• Şu dolar da biraz düşerse eğer makul fiyatlara bilgisayar toplanır gibi duruyor.

• Daha dur rtx 4xxx geldiğinde göreceğim ben bunları. Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ? 

Şunuda hatırlatmak isterim:

Ekran Kartı Piyasası Ne Olmuş ?

Döviz arttı ama, daha kartların fiyatı MSRP seviyesine gelmedi. Sonra görücen bunları. Bırakın ellerinde patlasın.

Ek: Rtx 3080 MSRP fiyatı 699$, 3070ti 599$,3070 499$, 3060ti 399$ 3060 329$. Kartlar tanıtım fiyatlarına düşünce, Şuanda ikinci elde sattıkları fiyatın daha azına sıfırını alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 27 Haziran 2022; 12:28:41 >

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

nasıl da çıldırıyorlar görmen lazım ellerinde kini çıkartmaya çalışıyorlar

• hiç tutuşmuş gibi durmuyor. sıfırından pahalıya koyuyorlar. yarı fiyatına koysalar anlarım.

• 2 yıl kıtlıktan sonra bir zahmet iyileşme olsun artık

• draxis kullanıcısına yanıt

Kimse kusura bakmasın ama ülkemizde çok ciddi bir "ticari ahlak" sorunu var. Tabi dürüst insanlar da var onları ayrı tutuyorum. Sarı sitede ben de bir şeyler satıyorum. Dolar 10 kuruş arttı diye herif şak diye 350 lira zam koydu. Ben ilanı koyduğumdan beri dolar 2 lira arttı bir kuruş fiyat artırmadım. 3 lira fark olana kadar direneceğim. Bu fiyat artırma işi sidik yarışına döndü. Birazcık da milletimizin elini taşın altına koyması lazım. Ne bileyim dolar arttı diye hemen zam yapma mesela. Bir miktar tolere etmek kimseyi fakir yapmaz.

• Arkadaşlar rx 6600xt satıyorum 5500’e isteyen yeşillendirsin. Mart ayında almıştım amazon jp’den. Komple sistem de satılık.

• miningciler mesajimi sildirmis

• Madencilerden pahalı kart alandan şüphe ederim. Net. Aklı olan gider sıfır alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 27 Haziran 2022; 15:11:52 >
  • 4000 Serisi Geliyor Hepten İnecek Zaten İlerde

• 1080ti aldım 2. el mining yapılmış mı nasıl anlarım acaba bir yolu var mı ?

• yeni seri ekran kartları çıkmaya başlayınca ne olacak merak ediyorum valla. çok bir şey kalmadı. aciliyet yoksa (arıza,iş vs) şu an gpu almak biraz mantıksız. hele hele 2.el almak akıl işi değil. inanılmaz uygun olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.