Şimdi Ara

ekran kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,xp yi geri yükleme yapmıştım,yükledi fakat ne explorer ne de sistem geri yükleme tekrar çalışmadı.Ben de yine buradan sizlerin tavsiyesi üzerine xp cd sini takıp windows u ilk haline geri döndürdüm,fakat kurulum sırasında via.sys midir nedir benden bişey istedi fakat anlamadım,iptal dedim,kurdu.Şu an ekranım çok rezalet.Geforce ekran kartım vardı fakat programfiles dan nvidia ya girdiğimde çoğu şeyin içinin boş olduğunu görüyorum.Pencereyi biryerden biryere sürüklerken dalgalanıyor.Ne yapmam lazım?Yardım lütfen.Herhangi bir cd de yok elimde sürücüdür veya başka birşey.tam da anlamıyorum ne yazıkki.Şu an imoticon lar da görünmüyor forumdaki.???yardım lütfen

• Sistemi yeniden kurmadan başka şansın yok çünkü eksik bir dosya ile kurulsa bile sorun çıkarmaması imkansız, daha önceki kurulumlarında ekran kartını otomatik tanıyormuydu?
  • daha önce hiç tekrar kurmadım ki.İlk defa kurdum.şimdi program ekle/kaldır a baktım,via platform aygıt yöneticisi ve de nvidia drivers ın içi boş
  • arkadaşım ilk önce anakartın via chipset li bir modelse bunu çek ve yükle.. Via Sürücüleri - WinXP--Chipset or Platform driver Drivers (current) daha sonra ekran kartın için .. Nvidia Ekran Kartı Sürücüleri- 84.21 WinXP/2k 32-bit bunu yükle bunları bu adresten bula bilirsin .. http://forum.donanimhaber.com/m_5156357/tm.htm ikisinide çektikten sonra yükleme yap ilk önce anakartın sonra ekran kartın yüklendikten sonra ekran kartının çözünürlüğünü ve tazeleme oranını artırmalısın ...
  • anakartınızın driverını kursanız xp ekran kartını otomatik kuracaktır...
  • chipset li bir model olup olmadığını nerden anlayacağım?kusura bakmayın bu kadar teknik bilgim yok:(
  • google la "via 4in1" yaz arat indir yükle tamamdır...
  • denetim masasıdan sisteme gir, ordan da donanımdan aygıt yöneticisine. Orda sarı ünlem işaretli olan sadece ekran bağdaştırıcısı ise nvidia'nın sitesinden ekran kartı sürücüsünü yükle, anakart da ünlemliyse onun sürücülerini de çekip yükle.
  • arkadaşım anladığım kadarıyla xp sana zaten sormuş . via sys .dosyasını tutmak istiyormusun diye sen hayır demiş yanlış yapmışsın. xp servis pek2 varsa zaten problem kalmaz aslında ,ekran kartının birtek sürücülerini yüklemen gerekecek eğer hiç biri yoksa yukarda yazdıklarımı yap arkana yaslan bu kadar...
  • lycantrophic,sarı ünlemle işaretli hiçbirşey yok.
    hüküm,dediğin Via Sürücüleri - WinXP--Chipset or Platform driver Drivers (current) yüklemek için indirdim,setup.exe den installation başladı,birden mavi ekran açıldı,hata verdi,fiziksel bellek gibisinden bişeyler dedi
  • via problem çıkarıyorsa sadece Nvidia Ekran Kartı Sürücüleri- 84.21 WinXP/2k 32-bit bunu yükle aslında sana xp sp2 lazım ama oda interneten baya bir mbyte veri tutuyor cd lerden veya tanıdık birinden edinmenlazım ...
  • zaten sp2 var bende
    nvidia kurulum sihirbazını denedim,uyumlu sürücü bulunamadı dedi kapattı.delireceğim.mis çalışan ekran bişeye benzemiyor
  • via red tool diye bir klasör buldum,içinde şunlar yazıyordu
    chip name :VT8237 SATA RAID Contoller
    manufactory:VIA technologies
    supported PIO mode......filan filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.