Şimdi Ara

ekran kartı problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende asus atı radeon a9550 ekran kartı var agp girişli.buna uygun yeni bir kasa yaptırdım amd3200 ve msı k8t neo2.fakat bu yeni kasada oyun oynayamıyorum.call of duty ve pes de yarım saat oynadıktan sonra kasılmaya ve kendini kapatmaya başlıyor oyunlar.
    sizce bunun nedeni ne olabilir? uyuşmazlık mı var parçalarda acaba?
    acil yardım ederseniz sevinirim.

• Hız aşırtma(oc) yapıyor musun?
    400/250 yi geçme.

Kataliz 5.7 yi kullan.Veya cd deki driverı.
    Shadow ayarlarını kapat. Detayı medium (orta) yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 10 Ağustos 2006; 17:35:25 >
  • Selamlar!!!
    Aynı karttan bi ara kullanıyordum...HIS...Ramleri 250çekirdek 398 yaptık, 9600Pro BIOSunu yukledik,süper oldu,yalnız ramler ısındığında dediğin oluyordu....Tek çözüm kasanın içindeki hava akımı ve kart soğutması..Bi dene...
  • yok overclock yapmadım zaten aleti daha yeni aldım(ekran kartı hariç).sorduğum herkes software problemidir diyor bu akşam bir formatı denicem umarım hallederiz.
  • En son Catalyst driverı yükle olmazsa kartla gelen driverı yükle
  • arkadaşlar şimdide oyunu oynarken mavi ekran çıkıyor ve restart atıyor kendiliğinden.bu arada format attım ve call of duty yi yükledim fatal error veriyor...canım çok sıkıldı yav..
  • sen hiç ugraşma direkt format at.sorun düzelir.düzelmezse ısınma sorunu var demektir.ekran kartının fanını temizle .kasanın fanlarını temizle.islemci ve diger bilesenlerin sıcaklıgına bak. gene düzelmezse kasa sogutması kötü demektir .zalman bir fan alıp ekran artına tek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Hız aşırtma(oc) yapıyor musun?
    400/250 yi geçme.

Kataliz 5.7 yi kullan.Veya cd deki driverı.
    Shadow ayarlarını kapat. Detayı medium (orta) yap.

hocam konudışı soracam ama belki biliyorsundur diye
    bir arkadaşta 9800pro@xt var
    en uygun catalyst 5.1x midir
    6 serisini önerir misin ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spin Doctor

arkadaşlar bende asus atı radeon a9550 ekran kartı var agp girişli.buna uygun yeni bir kasa yaptırdım amd3200 ve msı k8t neo2.fakat bu yeni kasada oyun oynayamıyorum.call of duty ve pes de yarım saat oynadıktan sonra kasılmaya ve kendini kapatmaya başlıyor oyunlar.
    sizce bunun nedeni ne olabilir? uyuşmazlık mı var parçalarda acaba?
    acil yardım ederseniz sevinirim.

işlemci ısısı ne alemde?? sanki ekran kartından değil de başka biyerden gibi bu sorun??
  • ya formattan sonrada düzelmedi alet.kafayı yicem bilgisayarıda ekran kartı hariç yeni aldıydım keşke onuda değiştirseydim.bu arada kasam asus ta 551 ama ikinci fanını takamıyorum çünkü anakartın üstünde ikinci giriş yok.o yüzden soğutmadan olabilir onu bir araştırıyım arkadaşlar
  • ASUS EXTREME AX1300PRO/TD 256MB DDR2 (128Bit) PCI-E EKRAN KARTI
    ASUS A8N5X MAİNBOARD
    arkadaşlar bu arada şu partçalarıda bir yorumlayın ya...saolun
  • ekran kartı 9550 ye göre fena değil daha iyi bi kart.
    ama yerinde olsam almşken fiyatları çok düşen 1600rpo lara bakardım,105$ a bulunabiliyo.
    1300pro ile aralarında bayağ bi fark var.

anakart nf4-4x yongasetli nf4 lerin en ucuz kırpılmış versiyonu.genel kullanıcı için yeterli bi anakart.
    burda kullanan biçok insan vardı,biraz araştırısan bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.