mrb arkadaşlar geforce 32mb ekran kartım var ve 15" vestel monitor bilgisayarwindows ortamına girer girmez 'bağdaştırıcınız ile monitor ayarlarınızda bir problem var' mesajını veriyorve kitleniyor.güvenli kipte ikisini de kaldırıp tekrar yükledim ve hatta bağdaştırıcı ayarlarını 16 renge getirdim problem gitmedi.win 98 kullanıyorum. ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ekran karıtı ramlerii olabilirr die dusunuyormm yanii kartın iptall olmusturr....
bu bilgisayara bir adet slave hdd taktıktan sonra bu problemi yaşamaya başaldım.şimdi slave hdd'yi çıkardım fakat problem devam ediyor
tekrar guvenli kipte suruculeri kaldir fakat kurmadan yeniden baslat. 98 tanisin sonra tek tek kur bakalim sorun hangisinden kaynaklaniyor.
ikisini de kaldırdım bilgisayar hata vermedi 16 renk modunda açıldı.sonra sadece ekran kartını kurdum tekrar başlattım yine hata vermedi.renk ayarlarını 256 ya yükselttim ve tekrar başlattım hata veriyor.acaba ekran kartı gümledi mi
hayir onun bu hatayla bir alakasi yok. guvenli modda kendi kullanici adinla giris yaptiktan sonra baslat - calistir - msconfig yaz entera bas - baslangic sekmesinde istemedigin ve tanimadigin tum prg kaldir uygula yeniden baslat. ayrica sistem hizini artirmak istiyosan Tune Up Utilities 2006 programini kurabilirisn. Imzamda bunu nasil yapacagina dair bir video var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme