Şimdi Ara

Ekran Kartı Problemi[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler geçen günlerde bilgisayarım durup dururken dahili anakarttaki ekran kartını kullanmaya başladı. 8bit'lik birşey. Normalde olsa direkt ekran kartı bozuldur derdim ancak. Nvidia'nın sitesinden driver arama özelliğini kullandığımda ekran kartını görüyor. Driver yüklediğimde(format da attım) aygıt yöneticisinde ekran kartı gözüküyor ama problem var diye uyarı veriyor vs. Bilgisayarım bayaa eski en az 5 yıllık ve beko marka hani böyle düşününce ne kadar eski olduğu anlaşılıyor yanılmıyorsam beko artık bilgisayar çıkarmıyor bile. Ancak yeni bilgisayar alacak bütçem yok. Eğer yazılımsal birşeyse büyük ihtimalle düzeltebilirim. Ancak donanımsalsa bir ihtimal genede ne yapılması gerektiği vb. konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Ekran kartı GeForce 8600GT

DİKKAT

Sorunum çözüldü arkadaşlar. En azından çözüldü değilde artık pek bilgiye ihtiyacım kalmadı. Aile dostumuzun bir bilgisayarcı dostu vardı. Ona gösterdik. Adama daha sorunu anlatırken ekran kartı çipseti gitmiştir dedi. E onların tamiratı da gereksiz. 3ay sonra aynı problemi vercek bilgisayar. O yüzden sanırım yeni bir bilgisayar alıcam. İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 1 Ocak 2014; 21:07:03 >

• 8600 serisi kartlarda genel bir sıkıntı vardı o oluşmaya başlamış olabilir.Aynı ekran kartına sahip Arçelik bilgisayar söktüm belkide seninkiyle yaşıt müdürümündü birkaç bilgisayarcı arkadaşı yapamamıştı hepsi ekran kartına yükledi sıkıntıyı ama öyle değildi kablo sorunuydu yaptım,gerçi onunki görüntü sorunuydu sökebiliyorsanız açın ekran kartınız muhtemelen mxm slotlu benim söktüğüm öyleydi termal macununu yenileyin işlemcinin de yenileyin ekran kartını güzelce sokete takın.Daha sonra görüntüyle alakalı bütün soketlerdeki kabloları gözden geçirin.
  • Cok tesekkur ederim. en kisa zamanda deneyip size sonucunu ileticem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.