Şimdi Ara

EKRAN KARTI PROBLEMİ LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ AKŞAMLAR,benim gigabayte 8500 GT 256 mb 128 bit Eekran kartım var ,anakart : M2N-X PLUS ASUS AMD İŞLEMCİM VAR 2 GB RAM V.S şimdi will rock diye bir oyun var orda oyun esnasında temaları tam göstrmiyor yani teme bi gözüküyo,bir gözükmüyo oyun içinde çoğu yerlerde böyle gel gitler ve parlamalar oluyor,sonra ekran kartını garanti kapsamında gönderdik biosunu güncelleyip gönderdiler fakat aynı problem gene devam etti,bizde core 2 duo başka bir sistemde denedik baktık orda hiç bir problem yok ekran kartında,acaba başka sebebi ne olabilir valla kafayı yemek üzereyim,benim aklıma power dan olabilirmi olursa ne yapmak lazım,yada anakartamı bir problem var eğer oysa ,problem nedir lütfen yardım...

• arkadasın ekran kartını senın makınana tak calıstır o zaman bır dene bakalım o zaman yapacakmı yanı sorun yaparsa dıger donanımlarından bır tanesınde psuda olabılr o ıse sorn degısrısın
  • 8500 Gt nin yüksek bir güç tüketiminin olduğunu sanmıyorum.Ama tabikide psu da sorun olabilir.Ben ilk olarak yazılımsal bir sorundan şüphelenirim.Driver,chipset yada Windowstan kaynaklanabilecek bir sorun.Eğer yazılımsal değilse Ankartın Pcı Ex girişinde sorun olabilir.Bunuda başka bir kart takıp test etmelisin.Şimdiden kolay gelsin
  • sağol birader,kartı başka pc ye taktım normal çalışıyo,psu yuda denedim,ramleri denedim,bir problem yok onlarda kart aynı arızayı veriyor,başka bir ekran kartı taktım aynı sorun oldu büyük ihtimal seninde dediğin gibi anakart olabilir,garntisiyle çözmeye çalışcağız,fakat aldığımız bilgisayarcı biraz saff,benim bilgisayarımda bi sorun yok diyor başka bir şey demiyor,bakalım bunu görünce ne dicek?, aldımmı sağlam yerden alıcaksın elektronik eşyalarını bunu öğrendim valla.
  • quote:

fakat aldığımız bilgisayarcı biraz saff,benim bilgisayarımda bi sorun yok diyor

saf değil safa yatıyor denir ona.
    bi bakımdan da haklı bir sorun olmayabilir: iki yada daha fazla sorun vardır, onu kastediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 28 Şubat 2009; 1:16:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Isınma Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.