Şimdi Ara

Ekran kartı ram i yiyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar masaüstünde 4 gb ram var xp 32 bitte 2.91 gözüküyor.tamam biliyorum xp zaten 3.40 dan yukarısını görmüyormuş ama örneğin arkadaşın laptop u da 4gb ve 32bit xp var ama 3.40 görüyor benim masaüstü neden 2.91 görüyor

acaba ekran kartı ram den yiyor olabilir mi ?

ekran kartım :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6570-ddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 17 Nisan 2015; 14:22:08 >

• Yok bu kart yemez.
  • Win 7 64 Bit kurarsanız sıkıntı düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Tahir

Yok bu kart yemez.

cevap için teşekkürlerteşekkürler..

ekran kartı yemiyorsa diğer birçok 4gb ram'i olan 32 bit xp li bilgisayarlar 3.40 gb gösterirken benim masaüstü neden 2.91 olabilir bir fikriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

Win 7 64 Bit kurarsanız sıkıntı düzelir.

teşekkürler haklısınız win 7 64 bit ramlerin tamamını kullanmamı sağlar ama hem xp ye çok alışmışım zaten fazla bilgisayar başında zamanım geçmiyor hem de bazı oyun yamalarım win 7 yada win 8 de çalışmıyor uyumluluk modu bile fayda etmiyor bu sebeplerden de biraz xp ye mecburum gibi

genelde 4gb ram bilgisayarlar 32 bit xp yi 3.40gb görürken benim masaüstü neden 2.91 görüyor aradaki ortalama 500 mb nereye gidiyo onun peşindeyim:)
  • En fazla 3 gb görür daha fazlasını görmez xp zaten çok fazla ram harcamıyor ve anladığım kadarıyla eski oyunları oynuyorsunuz o yüzden 2.9gb ram size rahatlıkla yeticektir.
  • quote:

En fazla 3 gb görür daha fazlasını görmez xp zaten çok fazla ram harcamıyor ve anladığım kadarıyla eski oyunları oynuyorsunuz o yüzden 2.9gb ram size rahatlıkla yeticektir.

acaba masaüstü olduğu için mi böyle size zahmet cok kısa bi bakarsanız

masaüstü bilgisayarım 4gb ram var win xp 32 bit

http://i.hizliresim.com/Wn2O9E.jpg

Alttaki de arkadaşımın laptop u o da xp 32 bit 4 gb ram var

http://i.hizliresim.com/Pq3bBb.jpg

işte bu farkı merak ediyorum benimki neden 2.91 diye

aslında çok doğru dediğiniz gibi eski oyunlar oynuyorum bana fazlasıyla yeter 2.91.. ama bir arıza filan söz konusu mu acaba diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam nedenini bende bilmiyorum ne dersem yanlıs olur.Ama raminiz sağlam arızalı oldugunu sanmıyorum.
  • quote:

Tam nedenini bende bilmiyorum ne dersem yanlıs olur.Ama raminiz sağlam arızalı oldugunu sanmıyorum.

ram de arıza yoksa dediğiniz gibi sorun yok:)

ilgi alakanıza teşekkür ederim
  • atillagur kullanıcısına yanıt
    Eski oyunları oynuyorsanız bi sorun teşkil etmez fazlasıyla yeterlidir. Siz Win 7 64 Bit kurarsanız daha iyi olur yamalar bu işletim sisteminde sorunsuz uyumlu olup çalışması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Tahir

Eski oyunları oynuyorsanız bi sorun teşkil etmez fazlasıyla yeterlidir. Siz Win 7 64 Bit kurarsanız daha iyi olur yamalar bu işletim sisteminde sorunsuz uyumlu olup çalışması lazım.

maalesef cok denedik olmuyor uyumluluk modu seçenekleri filan da fayda etmedi bazı yamalar sadece xp de çalışıyor maalesef

zaten benim gibi bi kullanıcı için windows 98 olsa yeter pek birşey yapmıyorum bilgisayarda explorerden birkaç sayfayı ziyaret et forum oku o kadar:)

tek merak ettiğim arkadaşımında xp 32 bit yüklü laptopunda ram i 3.40gb iken benim masaüstünde neden 2.91gb :) ekran kartından şüphelendim siz bu ekran kartı yemez dediniz o zaman herhangi bir arıza mı var diyordum diğer cevap yazan arkadas arıza yoktur dedi
    düz mantık bakarsak 3.40-2.91 yani ortalama 500mb lık ram nereye gidiyo bunu merak ediyorum

bu arada cevabınız için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.