İyi günler arkadaşlar oyun oynamak için ekran kartımı yükseltmek istiyorum aslında komple sistem yenilemeyi isterim ama mali sıkıntılar işte bütçem 150-200 tl ye kadar sistmemim
Pentium D 2.8 Ghz 2gb ddr2 533mhz PSU da 350 w PCI-e slotum var
ben bi kaç tane buldum ama fiyat performans oranı en iyi olanı hangisi PSUm hangisini kaldırır tam bi bilgim olmadığından yardımınıza ihtiyacım var
peki ooppss zotac 9600gt PSU ma uyarmı ve ya en az kaçlık psu ister eğer uyarsa süper olur aslında direk bi tane kasa alıcam yakışıklı bişey ama ozamanda ekran kartı için beklemem gerekecek oyüzden sisteme uyan bi ekran kartı alıp şimdilik idare etmeyi düşünüyorum herşey malesef maddiyata bakıyo
birde diğer arkadaşların önerdiği HD5570 oyun performansı nasıl olur
quote:
Orijinalden alıntı: ZzHERENzZ
arkadaşlar bilgisayar konusunda kültürsüzüm galiba dar boğaz yapmak tabiri nasıl bişey zararı nedir?
peki ooppss zotac 9600gt PSU ma uyarmı ve ya en az kaçlık psu ister eğer uyarsa süper olur aslında direk bi tane kasa alıcam yakışıklı bişey ama ozamanda ekran kartı için beklemem gerekecek oyüzden sisteme uyan bi ekran kartı alıp şimdilik idare etmeyi düşünüyorum herşey malesef maddiyata bakıyo
birde diğer arkadaşların önerdiği HD5570 oyun performansı nasıl olur
Alıntıları Göster
5570 Gdrr5 9600gt den daha iyi bir karttır güç tüketimi dx11 özelliğide cabasıdır..
5570 Gdrr5 9600gt den daha iyi bir karttır güç tüketimi dx11 özelliğide cabasıdır..
Alıntıları Göster
peki arkadaşlar ben bu sisteme overclck yapsam ne olur ?
quote:
peki arkadaşlar ben bu sisteme overclck yapsam ne olur ?
Alıntıları Göster
5570 alırsan birşey olmaz 9600gt alırsan oc yapma
quote:
Orijinalden alıntı: Narcissist
anlaşılan 5570 alıcaz ama merakımdan soruyorum 9600gt ye neden yapmamam gerekiyo aralarında ne fark var
quote:
quote:
anlaşılan 5570 alıcaz ama merakımdan soruyorum 9600gt ye neden yapmamam gerekiyo aralarında ne fark var
güç kaynağının yetmeme ihtimali var
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
quote:
quote:
güç kaynağının yetmeme ihtimali var
Alıntıları Göster
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar son bi sorum var yukarıdaki kartların en iyisi hangisi
quote:
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar son bi sorum var yukarıdaki kartların en iyisi hangisi
Alıntıları Göster
onlardan birini alcan değilmi? :) en iyisi 9800gt eco dur ama psu yetmeyebilir.
quote:
Alıntıları Göster
ve kaçlık psu ister
quote:
ve kaçlık psu ister
Alıntıları Göster
Çok güç harcar 5570 onun ayarında zaten (ddr5 olan) Ama illada onu alcaksan 400w harbi psu lazım sana.
quote:
ve kaçlık psu ister
Alıntıları Göster
valla bilmiyorum psu işi kafamı karıştırıyo almışken tam olsun istiyorum ama bi anda okadar para vermek biraz sıkıştırır beni bu yüzden terettüt ediyorum
quote:
valla bilmiyorum psu işi kafamı karıştırıyo almışken tam olsun istiyorum ama bi anda okadar para vermek biraz sıkıştırır beni bu yüzden terettüt ediyorum
Alıntıları Göster
o yüzden 5570 al geç.
quote:
o yüzden 5570 al geç.
Alıntıları Göster
o sisteme maximum 5670 o da 5570 performansında arkadaşların önerisi bence en iyisi.ama yinede o sistemde gta 4 mafia 2 gibi oyunları en düşük seviyelerde dahi oynayamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: JackIcLup
o sisteme maximum 5670 o da 5570 performansında arkadaşların önerisi bence en iyisi.ama yinede o sistemde gta 4 mafia 2 gibi oyunları en düşük seviyelerde dahi oynayamazsın
Alıntıları Göster
son soru demiştim ama PSU alıcam galiba dayanamadım güzel bi ekran kartı için en az kaç W psu almalıyım işlemcinin dar boğaz meselesi var birde o nasıl bir sıkıntı çıkarır işlemciyide ilerde değiştiricem biraz böyle kullansam bir kaç ay sonra işlemci+anakart almayı düşünüyorum alana kadar çok sıkıntı olurmu işlemcinin dar boğaz olması
quote:
son soru demiştim ama PSU alıcam galiba dayanamadım güzel bi ekran kartı için en az kaç W psu almalıyım işlemcinin dar boğaz meselesi var birde o nasıl bir sıkıntı çıkarır işlemciyide ilerde değiştiricem biraz böyle kullansam bir kaç ay sonra işlemci+anakart almayı düşünüyorum alana kadar çok sıkıntı olurmu işlemcinin dar boğaz olması
5570 ddr5 al paranı boşa harcama işlemcin eski psu felan da alma 2-3 ay a komple değiştir şimdi iyi kart alsan 2-3 aya değeri düşer şimdi taksan işlemcin darboğaz yapar