Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi darboğaz yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki iki ekran kartı arasında kaldım hangisi daha uyumlu olur ve darboğaz yapmaz?

sistemim:

işlemci:Intel Skylake Core i5 6600 3.3GHz 6MB Cache LGA 1151
    anakart:MSI B150M BAZOOKA Intel B150 2133MHz DDR4 mATX
    ram:Kingston DDR4 16GB(1x16GB) HyperX Fury Black 2133MHz Ram
    Power Boost 600W 12cm Fan 80+ Bronze A/PFC
    1hdd 3ssd takılı

• İkiside her oyunda olmasa da işlemci bazlı oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir, Gaming gecesinde 5500 XT 1500 liraya satıldı yapı kredi var ise 150 para puan geliyor 1350 liraya mis gibi ekran kartı ileride belki işlemciye bir güncelleme yaparsin mis gibi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

İkiside her oyunda olmasa da işlemci bazlı oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir, Gaming gecesinde 5500 XT 1500 liraya satıldı yapı kredi var ise 150 para puan geliyor 1350 liraya mis gibi ekran kartı ileride belki işlemciye bir güncelleme yaparsin mis gibi olur.
    yapı krediyle almayacağım ama gamin gecesi olayını bilmiyodum akşamı bekleyip oradan alırım. bir de 5500xt anakartımla uyumlu mu çok fazla anlamıyorum bu kadar para verip sıkıntı yaşamak da istemiyorum. teşekkürler
  • uyumlu sıkıntı olmaz,

ekran kartını aldıktan sonra çok ayar kurcalamazsan radeon programı içinden sorun yaşamazsın

Edit: ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 17 Nisan 2020; 14:24:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

uyumlu sıkıntı olmaz,

ekran kartını aldıktan sonra çok ayar kurcalamazsan radeon programı içinden sorun yaşamazsın

Edit: ekleme yapıldı.
    ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • Almak istediğiniz
    ekran kartlarının fiyatları nedir

1660 super varken 1660 alınmaz
    www.sinerji.gen.tr
    Zotac GeForce GTX1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/zotac-geforce-gtx1660-super-twin-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-pmu419649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 17 Nisan 2020; 19:10:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.