Şimdi Ara

Ekran Kartı seçin Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Atı x550 readon mi yoksa Sapphire ati x550 mi yoksa pahalı olmayacak 250 mb olan bir ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim lütfen en iyisi için en fazla bilgisayar uygulamaları içindi oyun degildi lütfen Yardım

• Oyun için değilse yukarıdakilerden herhangi birisi olur. Ekonomik olanı seç bence. Ama arada sırada oyun da oynarım dersen minimum bir düz 6600 al derim
  • arada sırada oyun oynarsam en iyisi ama ekonomik olan hangi ekran kartı alırım lütfen söyle
  • Giriş seviyesi kartlarda ram miktarına kafanı pek fazla takma sapphire x550 fireblade bulabiliyorsan al yada asus x550 ge/td yi tercih edebilirsin
  • Öncelikle ekran kartında herşey bellek miktarı değildir, ekonomik dediğin kart seviyesindeki 128mblık kartlarla 256mblık kartlar arasında hiçbir fark hissedemezsin, aksine overclock yaparsan 128mblığında daha iyi verim bile alabilirsin ki bir çok kez tartışıldı forumda. En iyisi ama ekonomik olanı derken fiyat / performans kartı mı istiyorsun yoksa mümkün olduğunca açılmadan adam akıllı bir kart mı istiyorsun ? Öncelikle bence de en azından düz 6600 almalısın ( LE versiyonu değil dikkat et). 2. olarak aynı fiyata 2. el kartlara da bakabilirsin, 0 alırım, fazla açılamam dersen 6600 iyi olabilir. Fiyat / performans kartı istersen açılabileceğin max bütçeyi belirtirsen dahai yi cevap verebiliriz.
  • ben en iyisi ama ekonomil olan istiyorum yani fiyat/performans kartı istiyorum en fazla 95$ olsun lütfen iyi bir kart secmesine yardım istiyorum simdiden tsk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_hello

ben en iyisi ama ekonomil olan istiyorum yani fiyat/performans kartı istiyorum en fazla 95$ olsun lütfen iyi bir kart secmesine yardım istiyorum simdiden tsk ederim

Anladım, mümkünse düz 6600, yok alamam onu dersen ilk verdiğin kartlardan 2si de güzel. Ne Asus başını ağrıtır ne de Sapphire..

İyi Şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.