Şimdi Ara

Ekran kartı sıcaklığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ekran kartı sıcaklığımı nasıl ogrenicem bunun için bi program falan yuklemem gerekiyo mu? şimdiden saoldun...

• ekran kartın ne sölersen yardımcı olabilirim?
  • sapphire radeon 9800 pro
  • riva tuner
  • everest adlı programla ekran kartı+cpu+anakrtının sıcaklıgını öğrenebilirsin
  • bende asus 9550 ge var ama ben hiç bişekilde öğrenemiyorum nasıl öğrenecem lütfen yardım edin teşekkürler
  • yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

riva tuner

dedik ya arkadaşım......

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

everest adlı programla ekran kartı+cpu+anakrtının sıcaklıgını öğrenebilirsin

• bide forumda yenisin galba ama bu konuyu teknik yardım bölümğnde acman daha ii olurdu
  • Eğer ekran kartında thermal sen sor yani ısı sensörü yoksa sıcaklığı göremezsin,9800rp'da sıcaklıkları görmen imkansızdır onun için fazla kasmana gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Eğer ekran kartında thermal sen sor yani ısı sensörü yoksa sıcaklığı göremezsin,9800rp'da sıcaklıkları görmen imkansızdır onun için fazla kasmana gerek yok

9800 pro da sensör olması lazım beaa.riva tunerle baksın bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Eğer ekran kartında thermal sen sor yani ısı sensörü yoksa sıcaklığı göremezsin,9800rp'da sıcaklıkları görmen imkansızdır onun için fazla kasmana gerek yok

9800 pro da sensör olması lazım beaa.riva tunerle baksın bi

Uzun süre ''pro'' kullandımpro modellerinde sensör yok ama bazı 9800XT pcb'sine sahip pro'lar xt'ye modlandığında sıcaklığı görebiliyorlar.O da düşük bi ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 20 Aralık 2005 21:05:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.