Şimdi Ara

ekran kartı sıcaklığını hangi programla öğrenirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim evde 32 geforce 2 mx 400 ekran kartım var ve çok ısınıyor 3 sn tutamıyorsun demiri bu ekran kartının - yönü ısındığında videolarda gözle görünür bir biçimde karelenme yapması ben ekran kartının kaç derece olduğun u nasıl hangi programla ögrenebilirim :)

• Sıcaklığı görebilmen için kartta thermal sensör olması gerek buda senin kartında yok

Herhangi bi porgramla göremezsin
  • EVEREST DİYE BİR PROGRAM VAR Bİ DENE İSTERSEN.
  • Sen bu ekran kartını alırken yanında CD çıkmadı mı ondaki yazılımlarda sıcaklığı göstermesi lazım.Bence varya bu işi iyi bilene sormak lazım benimde eskiden vardı ve 4 sene sonra bende de aşırı ısınmaya başladı.Anlamadım ama fan taktım oomadı macun sürdüm olmadı.Ama sende o yazılım varsa bak yani
  • Evet benim de bildiğim kadarıyla eğer işlemcinin ısı sensörleri yoksa hiç bir programla sıcaklık ölçülemez! Ve o kartta da olması düşük bi ihtimal..
  • Tabiiki everest prgrmı ile öğrenilirrrr.
    Çok çeşitli sana yarayan unsurları bir arada bulabilirsin...
    Saygılar....
    .......................ATİ...AMD...
  • o kartta ısı sensörü yok hiç bir programla öğrenemezsin
    eğer üzerinde fan yoksa sadece soğutucu varsa bir fan takmayı dene ekran kartının üzerinde fan girişi varmı bunu öğren eğer varsa soğutucu plakaya uygun bir fanı yazıcıoğlundaki dükkanlardan bulabilirsin 3-5 milyon filan tutar en fazla. eğer fan için güç soketi yoksa vgan da bu sefer 12 volt yada 5volt ile çalışan bir fanı uydurup psudan gelen güç kablolarından gerekli gücü sağlayabilirsin seçenekler mevcut yani seçim senin
  • ısısını oorenmek yerıne bıtane ekran kartı fanı alsan daha ıyı olmasmı?
  • Everest Home Edition programını ÜCRETSİZ olarak aşağıdaki bağdan indirebilirsiniz...
    Home Edition sürümü dışında, Ultimate Edition ve Corporate Edition sürümleri de mevcuttur fakat ücretlidir...

http://www.lavalys.hu/products/download.php?pid=1&dlid=1&lang=en
  • onun üzerinde termal sensör yok, o nedenle öğrenemezsin.ısı ölçmeye yarayan programlar bilgileri ekran kartının üzerindeki termal diottan alırlar yani programda kursan termal diot şart,seninkinde de olmadığına göre boşuna uğraşma bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekremxt

benim evde 32 geforce 2 mx 400 ekran kartım var ve çok ısınıyor 3 sn tutamıyorsun demiri bu ekran kartının - yönü ısındığında videolarda gözle görünür bir biçimde karelenme yapması ben ekran kartının kaç derece olduğun u nasıl hangi programla ögrenebilirim :)

Aynı karttan bendede vardı ama benimki fanlı geldi. Kartın çok ısındığı doğru ama çokda çabuk soğuyor.
  • eyvallah ben de ekran kartı sıcaklıını görmek istiyodum... asusun program cd'sinde ram ve gpu sıcaklığını söylüyor... ikisi de 60derece, normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxhell -- 3 Eylül 2005, 16:39:48 >
  • CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİ ÇÖZÜLDÜ ÇOK SAOLUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.