3 tane 3080 kartı 3050 Euro ya aldım. Keyfime bakarım |
Ekran kartı sıkıntısı 2022'ye kadar sürecek (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mesutzgvn3 tane 3080 kartı 3050 Euro ya aldım. Keyfime bakarım
Süper fiyat hocam hayırlı olsun , nereden aldınız sorması ayıp
-
quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903Süper fiyat hocam hayırlı olsun , nereden aldınız sorması ayıp
Alıntıları GösterTanıdığım bir toptancı var ondan aldım Almanya'da. 2 ay önce amazon almanya sitesinden satış yapıyordu ama artık siteden satış yapmıyorlar genelde elden satış yapıyorlar. İnternette bulmanız zor.
-
var mı hocam ulaşacağımız bir site ya da adres? bakalım bi.
-
Bitcoin düşüşteymiş az sıkın dişinizi. Yakında dibi görür, 3 yıl öncede olmuştu 1 yıl sürdü sonra her taraf kart kaynıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Portraitclub
Bitcoin düşüşteymiş az sıkın dişinizi. Yakında dibi görür, 3 yıl öncede olmuştu 1 yıl sürdü sonra her taraf kart kaynıyordu2022 gibi bekle onu. Bu sıralar olacak dipler düzeltme. Sonra 1 sene kadar ayı marketi gelebilir. 2022'den önce olması muhtemel değil.
-
Hep dediğim gibi konsol al geç.kasma 3 seneye upgrade diye ağlayacak makina için bugunden 8-10k yatırmaya.3 sene sonra 8-10k daha yatırım isteyecek zaten
Coinlerin cortlaması uzun sürmez bence az sıkın dişinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger cage -- 28 Mart 2021; 0:49:36 >
Bu nedir yahu pandemi dolar kuru vurduda vurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mesutzgvn3 tane 3080 kartı 3050 Euro ya aldım. Keyfime bakarım
Marka ve modeleri nedir ?
-
valla uğraşılmaz. sistemimdeki ekran kartını satıp o paraya gittim series s aldım. kasanın kalanı duruyor belki fiyatlar oturursa alırım bi ekran kartı sistemi de devam ettirirm ama ne olur bilinmez tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VMarka ve modeleri nedir ?
Alıntıları GösterAldığım ürün şu
Bakınız stok var. Bulgar parasıyla orada ama TL ye çevirin bakalım kaç oluyor. Ben buradan aldım.
-
ethermine havuzunda kazım gücü düştü mü herkeste, 4-5 gündür çok az kazıyor mu sizlerde de?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MesutzgvnAldığım ürün şu
Bakınız stok var. Bulgar parasıyla orada ama TL ye çevirin bakalım kaç oluyor. Ben buradan aldım.
Alıntıları Göstergeldimi ürün kargosu gümrük falan ne tuttu bi sıkıntı oldumu
-
Haftaya cuma ulaşacak. Avrupa ülkelerinde gümrük ücreti yoktur. Sadece vergisi var 50 Euro o kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MesutzgvnHaftaya cuma ulaşacak. Avrupa ülkelerinde gümrük ücreti yoktur. Sadece vergisi var 50 Euro o kadar.
sizin kıbrısmıydı yeriniz, tr gönderiyorlarmı site güvenilirmidir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 31 Mart 2021; 9:19:18 > -
Kripto para dünyası böyle giderse 2030a kadar bitmez
-
Site güvenli. Türkiye ile çalışmıyorlar ben almanyadayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X