Şimdi Ara

ekran kartı sorun çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw bu forma üye olduğum iyi oldu.bende 64mb asus gf4 ekran kartı vardı 5500 almayı düşünüyordum.9600xt nin fiyatının biraz daha düşmesini beklerim artık.yalnız.bende 40gb hd,1.7 celeron,asus 845pe,256/333 kingston ram var.256 kingston daha almaya gittim.iki 256 ram in beraber çalışmaya bileceğini söyledi bilgisayarcı.ben de şimdilik vazgeçtim....arkadaşlar acaba 9600xt sapphire bu sistemde sorun çıkarır mı? yani bazen ekran kartları sistemle uyum sağlamıyormuş da o nedenle soruyorum. bir de 256 ram alırsam bunun sorun çıkarıp çıkarmadığını nasıl anlarım?

• 9600 xt bi sorun çıkarmaz sisteminde ram konusununa gelince ram ler uyuşmazlık konusunda çok sorun çıkarı biliyo ama bu yeni ram alamayacağın anlamına gelmez. Cl lerin aynı olmasına dikkat et öle al olmadı kasanı bilgisayarcıya götür orda taktır öle al
  • 9600xt cillop gibi olur . Arkadaşın dediği gibi ramlaride deneyerek alırsan sorun çıkmaz . İyi bi bilgisayarcı ona uygun rami bulup takabilir .Ayrıca taktırda 512 ram ve 9600xt baya rahatlatır seni oyunlarda eski sistemine göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: frix

9600xt cillop gibi olur . Arkadaşın dediği gibi ramlaride deneyerek alırsan sorun çıkmaz . İyi bi bilgisayarcı ona uygun rami bulup takabilir .Ayrıca taktırda 512 ram ve 9600xt baya rahatlatır seni oyunlarda eski sistemine göre

9600 xt tam aradıgın kart
  • görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar...bu oyunlara aslında işlemci dayanmıyo.benim anakart 3ghz 512kb 533 işlemciye kadar destekliyo. o tür işlermci de piyasada yok.işlemciyi de yükseltiyim diyorum 2.el falan ama insan kimseye güvenemiyo...dandik grafikleri olan bi oyun 1.8 ghz altında oynatmıyo.daha füzel grafikleri olan(mesela toca 2) oyun oynatıyo.ne kadar upgrade edersek edelim hep geri kalıyoruz.bu teknolojiyle nasıl baş edecez:)
  • bence aynı ozellıktekı ramlar sorun cıkarmaz ekran kartına gelınce anakartla uyumu soz konusu pek uyum sağlamayan kalmadı zaten sıstemın guncelse ekran kartını desteklıyorsa olur neden olmasınki
  • ramlarda cıpsetler aynıysa uyum sağlaması lazım ekran kartın sistemine uygunsa çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.