Şimdi Ara

Ekran kartı SORUNLU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6970 ekran kartim var ve ekran kartinin driverini yukledikten sonra windows acilmiyor format attim denedin yine driver yukledukten sonra acilmamaya basladi sorunnedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyseSakinim -- 19 Mayıs 2012; 14:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işletim sistemin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGABRK

işletim sistemin ne

i7 950 gigabyte x58 win7 64 bit kurdum denedım olmadı sonra xp 32bit kurdum hepsınde guncel driver ındırdım kurdumn yıne olmadı bazen ekran sacma sapan cizgiler oluyor bazen hıc goruntu vermıyor xp debir kere normal acıldı pc yatay duruyordu dikey konuma getirince yine gıttı ekran galiba donanımsal bısey var garantiye gondermeye karar verdım bugun verıcem kargoya
  • mavi ekran hatası verdiğinde altta nvlddmkm.sys yazıyormu, yazdıklarına göre sorun buradan geliyor
    aynı sorun bendede var ekranda tuhaf çizgiler var, driver yükleyemiyorum.
    yüklediğimde açılmıyor bilgisayar.
  • mavi ekran hatası almadım hiç bilgisayar güvenlik modunda calısıyor goruntu var ama driver yukleyınce calısmıyor anlamadım donanımsal ama benımkı buyuk ihtimal cunku xp de acıldı driver yukledıkten sonra kasayı yatay konumdan dıkey konuma getirdigimde ekranda sapır sacma cizgiler oldu sonra goruntu gıttı yazılımsal olsa hıc acılmaz sımdı kargoya verdım bakalım ne olcak..
  • Bide ayrıca benım eskı ekran kartı 4670 gayet tıkırında calısıyor hıc bı sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyseSakinim

quote:

işletim sistemin ne

i7 950 gigabyte x58 win7 64 bit kurdum denedım olmadı sonra xp 32bit kurdum hepsınde guncel driver ındırdım kurdumn yıne olmadı bazen ekran sacma sapan cizgiler oluyor bazen hıc goruntu vermıyor xp debir kere normal acıldı pc yatay duruyordu dikey konuma getirince yine gıttı ekran galiba donanımsal bısey var garantiye gondermeye karar verdım bugun verıcem kargoya

psunda sorun olabilir psun kaldırmıyodur ya da dogru driverı yuklemıyosundur win 7 için veyahut xp için 32 bit 64 bitlere dıkkat et eger bunlarda dogruyse psudandır muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu dan olabılır baska pc de denemedım ekran kartını ama psu 600 W thermaltake mı ne markası 6 bide 6+2 pinlerınıde taktım psudan olsa hıc acılmaması gerekmezmı acılıp sonra gıtmesı sankı donanımsal bı bozukluk gıbı geldı bana
  • quote:

psu dan olabılır baska pc de denemedım ekran kartını ama psu 600 W thermaltake mı ne markası 6 bide 6+2 pinlerınıde taktım psudan olsa hıc acılmaması gerekmezmı acılıp sonra gıtmesı sankı donanımsal bı bozukluk gıbı geldı bana

Bence karti garantiye yolla. Psudan olsa kart yuke girince problem cikarirdi. Ben hd 5850'yi hic oyun oynamamak kaydiyla 390 w(12 v kanali 216 wti) Cooler Master psu ile kullandim ilk aldigim gun, daha yeni psu kargodan gelmemisti.
  • Yolladım garantiye dün bakalım ne olacak insallah kartımı yapıp verırler daha karttan hevesımı alamadan kart mefta olmasın cok uzulurum vallahi
  • quote:

Yolladım garantiye dün bakalım ne olacak insallah kartımı yapıp verırler daha karttan hevesımı alamadan kart mefta olmasın cok uzulurum vallahi

iyi yapmışın garantiye yollamakla psunda sorun yok dedıgın gıbı donanımsal problem olabilir takipteyim.. ( Allah kavustursun) :)
  • quote:

quote:

Yolladım garantiye dün bakalım ne olacak insallah kartımı yapıp verırler daha karttan hevesımı alamadan kart mefta olmasın cok uzulurum vallahi

iyi yapmışın garantiye yollamakla psunda sorun yok dedıgın gıbı donanımsal problem olabilir takipteyim.. ( Allah kavustursun) :)

Aminnnnn.. İnsallah garanti dısı bırakmazlar yoksa 600 tl cope gıdecek cok kotu olur

• Bugun ithalatcı firimayla gorustum sıfırı ıle degıstıreceklermıs ama stokta olmadıgı ıcın gonderemıyormıs stogu beklıyoruz bakalım ne zmn gelecek cok sukur kavusacagım kartıma hemde sıfır bır sekılde:D
  • dua et stokta olmasın, üstüne ekler gtx 670 alırsın sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.