Merhaba arkadaşlar, Bende asus z97-a anakart ile asus gtx760 ekran kartı var. Bilgisayar açılınca z97-a anakart üzerindeki vga_led kırmızı ışık yanıyor ve pc açılmıyor. Bazende vga_led ile beraber boot_dlevice_led kırmızı ışığı yanıyor. Ayrıca açılırken windows başlatılıyor yazısı sonrası monitör uyku moduna geçiyor. Bende ekran kartını çıkarttım. Onboard denedim ve hiç bir sıkıntı yok. Asus ekran kartında iken chrome da youtube müzik dinlerken kasılmalarda mevcut. PC daha henüz yeni topladım. PC özellikleri: Asus Z97-A İntel i5 4690k, 8 gb Kingston CL11 Asus GTX760 DirectCU OC 500 GB HDD (SSD Akşam ilave olacak bu sisteme) Corsair VS650 650W
Ekran kartı arızalı diye tahmin ediyorum. Forumda servise gönderen arkadaşların konularını okudum. Biraz kararsız kaldım.
akmannnnnA
kullanıcısına yanıt
ekran kartın problem olabilir seninde şansına üretimde derlerya 100 üründen 1 de sorun çıkabilir diye oda sana gelmiş geçmiş olsun dert etme servise gönder ayıpla mal olduğunu belirt eminim en kısa sürede değişim yapılır.
akmannnnnA
kullanıcısına yanıt
Ekran kartınızda sorun olabilir Servise gönderip bir baktırmanızı öneririm.
Aslında yarın kargoya göndericem ürünü ama içimde bir şüphe ile gönderiyorum. Asus yetkili servisinden memnun olan hiç kimse yok yorumlara bakıyorumda herkes birşeyden yakınıyor. Şimdi ben gönderirim, tekrar bana bir arızası yok diye gönderirler diyede tereddüt etmiyor değilim. Yoksa HP servisine önceki masaüstünü 1 kere gönderdim. 3 günde sorunu çözmüşlerdi hdd değişimi ile. Neyse hayırlısı artık. Yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim.
UPS 2 gün beni ekti daha sonra geldi. Servisten değişim raporu hazırlanacakmış. Şimdi onun gelmesini bekliyorum. Yaklaşık 2 hafta fln sürecek gibi görünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme