Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır sürekli pc de oyunlara girerken kendi kendine ekran kartı duruyordu önceleri sıcaklardan sandım çünkü 3-4 günde bir kez oluyordu.Daha sonra günde bir iki hatta her oyuna

girdiğimde 5-7 dk arasında olmaya başladı ve bende bilgisayarı 3 sene önce aldığım vatan bilgisayara götürdüm 2 günde yapacaklarını söylediler ve 3.günün şafağında gittiğimde

sıkıntının ekran kartının fanındaki pisliklerden olduğunu söylediler ki ben bilgisayarımın içini (haftada 1 yada iki haftada 1 elektrikli süpürge ile temizlerim) ben direttim ısınma sıkıntısı

varmı baktınız mı kablolarda sıkıntı var mı anakarttan olabilir mi (diablo 3 10 dk oynuyorum kapanıyor.. ) dedim ama iddaa lı ve emin şekilde mark 5 te 40 dk test ettik bişey olmadı

bundan biz bu işin uzmanıyız dediler tamam dedim geldim eve gerçekten sıknıtı yoktu taa kii bugüne kadar aynı sorun bugun başladı her diablo vb.. oyunda 5-10 dk sonra atıyor

nvidiainspector ile fan hızı sıcaklığa baktım sorun yok sorun sizce ne olabilir ben pin kablolarından şüphelendim çünkü bilgisayarı tamirden getirdiğimde önce bi ekran gelmedi ekran

kartının kablolarıyla oynayınca geldi... ayrıca anadolu yakasında kadıköyde gerçekten iyi bir servis önerebilir misiniz işinin ehli uygun fiyatlı ve dolandırıcı olmayan bir yer önerirseniz

sevinirim.

SİSTEM BİLGİLERİM:

İNTEL İ5-3570 3.40 GHz

16GB RAM DDR 5

Zotac nvidia GTX 660 Tİ

ana kart : ASUS P8H77 serisi

128 GB SSD+1TB HD

Ayrıca tüm driver ve windows 8.1 güncellenmiş halde siz sormadan belirtmek istedim.

Yardım eden emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim...

EKRAN KARTI SORUNU

• Ayrıca kasamda corsair cx600 watt güç kaynağım ve kasayla gelen kendi fanı vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhat -- 7 Ağustos 2015; 22:26:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.