Şimdi Ara

ekran kartı sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım asus p5b ekran kartım radeon x1550 series.sorunum şu pcyi formatlıyorum radeonun sitesinden x1550 driverini indirip kuruyorum sonra değişikliklerin kaydolmasi için bilgisayarı resetliyorum windows logosunu geçince siyah bi ekran geliyor öylece kalıyor hiçbir şey yapamıyorum.bu şekilde sabahtan beri 3 kere formatladım.driveri yanlışmı yüklüyorum acaba?yardımlarınız için teşekkürler şimdiden ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• formatlamayın makınayı ..sorun driverda ..başka yerden eskı surum de olabılr ındırıp kurun sisteminiz çalışsın daha sonra guncel surumu yıne farklı bır kaynakdan ındırıp kurmaya çalışın .. eğer güncel sürümü kurdugunuzda sorun devam ederse bir önceki sürümden devam edın
  • iyi güzel diyosunuzda eğer yine yanlış yüklersem formatlamam gerekiyo başka türlü açılmıyo bilgisayar :)

• güvenli modda falan açılmıyor mu ?

..ekran kartını cıkarıp bıosu sıfırlayıp tekrar takmayı deneyın ...
  • benim pc biraz tuhaf gúvenli moda giremiyorum herzaman.şuan formatlanıyor başka drive yüklicem bakalım nolur.bide ekran kartının markasını modelini doğru bi şekilde gösteren bi program varmı ?

• kardeşm formatladım tekrar driveri yükledim yine aynı sorun.güvenli moda girip driveri sildim bukez casality değilde sadece driveri yükledim resetledim pc açıldı ama farklı bi problem çıktı bukez.driver yüklü görünüyor ama yüklü değil sayfaları oynatırken felan donmalar oluyo yani. yüklediğim driver sürümü 10.2 . bunun eski sürümünü bulabilirmisin bana rica etsem ben bulamadım ...
  • eyw ya inşallah işime yarar :)
  • hadi bakalım .. ama bu seferde olmassa bu iş sürücü probleminden çıkar ..başka bişi de sorunu aramak gerekir ..deneyın bakalım ne olacak ..
  • driver uyumlu değil.driveri masüstüne çıkardım driver klasörünün içi boş,casality olarak değil manuel kuracaktım ama içi boş .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.