Şimdi Ara

Ekran Kartı sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Bende Dell inspiron laptop var işletim sistemi : windows 8 , Ram : 4 Gb , işlemci : İntel Core 2 Duo 2.0 ghz

sorun şu Ekran Kartım 68 mb Olarak Gözüküyor Laptopun içini açıp baksam pek bişi anlıyacagımı sanmıyorum ekran kartı varmı yokmu diye grafil ozelliklerine baktıgımda alttaki resim çıkıyor bi yardım edebilirmisiniz ben bu 64 mb ekran kartından nasıl kurtula bilirim yani nasıl yükselte bilirim
     Ekran Kartı sorunu !!!

Ekran Kartı sorunu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakar053 -- 11 Nisan 2013; 16:45:08 >

• aynı sorun bendede var kardesım aynen 64mb sını kullanıo yenı konu actım ıns. cevap gelır
  • Yorum İçin Teşekkür :) bu arada bilgiSayarda The sims 3 9 tane ek paketiyle yüklü oyunu sorunsuz oynuyorum ama başka grafiği yüksek oyunları açmıyor Can You Run İt dende oyunlara bakıyorum destekliyormu diye ordada 68 mb ekran kartı çıkıyor sadece ekranda tökezliyor bilgisayar Lütfen Yardım ...
  • Ürününüzde işlemciye dahil intel grafik çipinden başka bir grafik kartı mevcut değilse yardım edilebilecek bir durum yok ortada malesef. Bilgisayarınız özelliği o. Üstünü yapamazsınız.
  • Hiç Bi Şekilde Bi Müdahele Yapamazmıyım ? Demekki yeni pc almanın vakti geldi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.