Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta önce oyun oynarken (S2 Son Silah) bir anda bilgisayar dıııırt diye bi ses çıakrtıp ekran bembeyaz oldu bende panikle hemen bilgisayarımı kapattım. 5 Dakiak bekleyip açtım sorun yoktu. Ancak ertesi gün yine aniden bu sefer video izlerken gitti bu sefer beyaz ekran çizikler kaplı bi hale geldi görüntü saçma sapan bi hal aldı kaydı gitti geldi ve dedim ekran kartı gitti. Sonra bilgsayar açılırken Yeşil yatay ve dikey çizikler vardı. Ekran kartı fırınlama yaptım sorunu çözdüm ama dedim fazla dayanmaz ilk yaptığım gün hafiften donmalar oluyordu. Sonraki 5 gün hep dinlendirdim gece. Bugün yine oyun oynarken aniden beyaz kırmızı çizgilerle karşılaştım ve kapattım pc'yi sorna açtım sorun yok gibiydi. Tekrardan gitti ve yine aynısı oldu ve benim görüşüm ekran kartı ömrünü tamamladı şimdi ekran kartı alıyorum. Şimdi sorum şu. Sizce sorun kesino larak ekran kartındamıdır ?

Ekran kartım : Sapphire HD 6870 1 GB 256 bit

Şuanda bile iki tane pembe çizik var ekranda normalden açılmıyor güvenli moddan bağlanıyorum ağ ile güvenli moddayım yoksa olmuyor.

Birde yeni ekran kartını takıp driverini kurmam yeterli oalcakmıdır format gereklimidir ve bu ekran kartı tamir olurmu yenisini alıcam o kesinde tamir olma ihtimali varmıdır ?
    Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

• 6870 i başka bir pc de deneyin, eğer ordada sorun olursa arıza ekran kartında kesin olarak. ama bence ekran kartı gidik, garantisi varsa garantiye gönderin diycem ama fırınlandığını anlarlar mı bilmiyorum.
    yeni ekran kartı taktığınızda format atmaya gerek yok, driverı kaldır kur tamamdır.
  • erkan kartı pert olmuş.
  • Sorun ekran kartından görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını yeniledim sorun çözüldü teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen3333

Ekran kartını yeniledim sorun çözüldü teşekkür ederim yardımlarınız için.

garantisi varmıydı peki6870in
  • Toplama almıştım garantisi varmı bilmiyorum. Sorarım aldığım firmaya yoksa tamirciye veririm tamir olursa olur olmazsa atarım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen3333

Toplama almıştım garantisi varmı bilmiyorum. Sorarım aldığım firmaya yoksa tamirciye veririm tamir olursa olur olmazsa atarım :D

6870 ler çıkalı daha tam 2 yıl olmadı. Büyük ihtimal vardır. Garantide kart değişimi yapıyorlar tamir olmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.