dell inspiron 15r model bilgisiyarim var aygit yöneticisinde amd radeon hd 7670m ve intel hd graphics 4000 var fakat oyunlarda intel kullaniyor ancak bildigim kadariyla amd radeon daha iyi intel de butun oynlari low da oynadim iki sorum var bu iki soruyu ben yabanci ve turk sitelerde araştirdim ama dedikleri olmuyor
1-intel yerine amd ile nasil oyunu açabilirim - araştirdim amd daha iyi deniyor hangi özellik bakimindan daha iyi 2-amd intele gore daha hızlı ısınıyormus bu dogrumu
Pcyi yüksek performans moduna al ve fişe tak.Oyunlara girdiğinde zaten amd ekran kartı devreye girecektir.Eğer intel kullanılıyor olsaydı oyunlar açılmazdı zaten.Harici ekran kartını fazla abartmamak lazım.Mobil gpular hala çok güçlü değil.Isındığı ve güç tükettiği doğrudur.Zaten böyle olması gerekiyor bunda anormal bir durum yok.Daha yüksek oyun performansı istiyorsan masaüstü sistem toplayabilir veya oyuncu laptobu almaya yönelebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
peki cevabin sayesinde aklımdaki sorular gitti peki bu sistem rome total war 2 kaldirir mi intel core 1.5 işlemci 2.5ghz 6gb ram amd radeon 7670m ve 1t hard disk
Not: Ben o iki soruyu rome total war 2 her sey low da kasiyor diye sormustum