Şimdi Ara

Ekran kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım baya eski 7-8 yıllık. Haliyle içindeki donanımlarda bir hayli eski ve kullanışsız hale geldi. Ancak ekran kartında bir bozukluk var sanırım. Sorunu pek anlamadığımdan dolayı sizden yardım istiyorum. Fotoğrafta da belirttiğim gibi Nvidia ekran kartını okumuyor olarak gözüküyor galiba. Sorun nedir, ne yapmalıyım?

Ekran kartı Sorunu

Birde bu var.

Ekran kartı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi placex -- 8 Haziran 2014; 13:16:03 >

• okumuyor değil yazmış ya 8400gs diye.olay şu program senin ekran kartını desteklemiyor çok eski olduğu için ve xp kullanıyorsun ona da olmaz diye işaretlemiş demek ki windows7 istiyor en az.oyunları optimize ettirsen ne olacak ki çok eski o ekran kartı yenisini al işlemci bütçe olarak 6570 7730 gibi modeller işini görür 160 lira civarı diyelim ama amd.nvidia'nin giriş seviyesinde fiyat/performans kartı yok maalesef en az gtx650 öneriliyor o da 300 lira.
  • Açıkçası param yok :) Bir sorun yok diyorsanız, tamamdır o zaman. Teşekkürler.
  • kartında sorun yok sistem görmüş arkadaşın dediği gibi bütçen olursa kartını değiştir
  • Çok teşekkürler yardım için. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.