Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu (AMD A8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD A8 6600-K 3.9GHz (4.2 Turbo up) işlemcili bi makina topladım. Ekran kartım onboard. AMD Radeon HD 8570D Modeli. Fakat oyunlarda fps ya da kasma sorunu yaşıyorum. GTA 4'te bile ağır bi kasma var. oto ayarlarda yüksek ayarları uygun görüyo ama oyunda kasma yapıyor. 4 GB'a kadar ekran kartımın desteklediğini biliyorum. Muhtemelen perforsmans arttırma sorunu var geçiş yapmıyor ve ya. Kafayı yiycem yardım lütfen. Bu sistemle uyumlu bir harici ekran kartı önerir misiniz bana?

Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir;
    Anakart: Gigabyte Socket-FM2 GA-F2A75M-D3H
    Ram: 2x DDR3 Corsair 4GB 1600MHz
    İşlemci: AMD A8 6600-K 3.9GHz (4.2 Turbo up)
    Ekran Kartı İşlemciye Dahili AMD Radeon HD 8570D/844MHz
    HDD: WD 1Tb
    Power supp: 500W

Ekran Kartım:  Ekran Kartı Sorunu (AMD A8)
     Ekran Kartı Sorunu (AMD A8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnur14 -- 18 Eylül 2013; 15:05:41 >

• kafayı yeme dostum toplama pc ler genelde böyle... Birseylerde aksama oluyor....
  • Bana sadece ekran kartımı nasıl yüksek performans modunda kullanabileceğimi söyleyebilecek bu ekran kartlarından anlayan biri yok mudur??
  • Genellikle onboard kartlar harici kartların gerisinde kalır,üstelik sizin performans beklediğiniz oyun GTA IV Neredeyse kasmadığı sistem yok gibidir.(evet üst düzey sistemi olanlar hariç) lafın kısası AMD işlemcilerden pek anlamam orta seviye alacağınız harici kart beklediğinizden çok daha verimli olacaktır.
  • Qnur14 Q kullanıcısına yanıt
    Ekran kartlarının hafızası önemli değildir önemli olan veri genişliğidir. İsterse ekran kartın 10 gb olsun 64 bit olduğu sürece hiç bişey yapamazsın. 256 bit ekran kartı al keyfine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.