Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu(Lütfen Acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc ye dün format attım xp artın driverını yükledim ses sorunsuz çıkıyordu. Ama anakarttan sonra Atı yi yükledim ses çıkmamaya başladı.Atiyi sildim nvıdıa yı yükleyim dedim cd deki driverlar uygun değil hatası verdi. Acaba nasıl düzeltebilirim veya driverı nasıl bulabilirim.

• Kardeşim ses çıkıyordu derken ekran kartındanmı ses geliyordu konuyu tam anlayamadım yazarsan yardımcı olabilirim
  • yok ilk olarak motherboard anakartın driverını yükledim yüklemeden sonra ses sorunsuz geliyodu hoparlörden ama atıyi kurduktan sonra hoparlörden ses gelmemeye başladı...
  • kardeşim şimdi yapman gereken donanımlarını tam olarak öğrenmen örneğin ekran kartı ati x1550 gibi asus ma 77 fln gibi ses kartını fln tam olarak öğren orjinal sitelerinden kuracağın işletim sistemine uygun olan driverleri indir format at tekrardaan sorunun çözülür daha kısa yoldan çözülecek bi durum varsa arkadaşlar anlatsın ben ancak bu kadar yardımcı olabilirim saygılar
  • ekran kartımın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim.??
  • bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yöneticisine gir ordan orda ekran bağdaştırıcılarını açarsan görürsün bence baştan formatla driverleri tam olarak indirdikten sonra mutlaka düzelir indirmen gereken driverler anakartın driveri ses kartının driveri ekran kartının driveri ethernet kartı on boardsa gerek yok ama değilse onuda indirmelisin
  • ekran kartı yok ki ekran bağdaştırıcıları niye bir şey yok ağ bağdaştırıcıları inasn arabirim aygıtları fln var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resim yükledim kardeş bakabilirsin

Ekran Kartı Sorunu(Lütfen Acil yardım)
  • çok saol kardeş buldum atı hd 2400 serisi ymiş şimdi driveeri indircem ve kurcam da pc ye tekrar format atmama gerek var mı.? sistemi geri yükledim de şuan sadece anakart yüklü.?
  • rica ederim kardeş ne demek önce bi format atmadan dene driveri indirince eğer olursa sorun yok olmazsa baştan formatla benim bildiğim bu kadar ama daha kolay bi yolu varsa arkadaşlar yazsınlar
  • driverı kurarken delfolders.exe bulunamıyor diye bir hata veriyor bunun sebebini bilen var mı.?
  • kardeşim komple c d sil yeniden formatla tertemiz olsun ama önce driverlerini uyumlu olarak sitesinden indir bütün donanımlarının sonra format at sonrada driverleri kur sonrada avast home editionuanti virüs kur sonra 5 6 ay sorunsuz kullan kardeşim ben hep öyle yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.