Merhaba arkadaşlar bugün oyunu oynarken bir anda ekran aşağıdaki gibi oldu ve kitlenip attı , ilk önce R6S oyununda bununla alakalı bir glitch olduğunu biliyordum. Bunu yaptıklarını düşündüm fakat tekrar oyuna girdiğimde tekrar aynısının olduğunu farkettim , daha sonra sorunun belki sadece r6s oyunundan kaynaklı olabileceğini düşünüp mevcut olan Rust oyununa giriş yaptım ve sonuç tekrar aynıydı , ilk önce aklıma gelen ekran kartı driver update'ini kontrol ettim daha sonra güncel oldugunu görünce silip bir önceki versiyonunu yükledim sorun gene aynıydı. Daha sonra belki bir virus vs bir şeyin etki edebileceğini düşünüp yeni windows kurup tekrar oyunları ekran kartı driverlerini yükleyip tekrar oyunu açtım ve sonuç aynı. şimdi sorun büyük ihtimal ekran kartından , bilgisayar Acer predator marka laptop , sorun ne kadar büyük olabilir? Ekran kartı değişimi gerekli midir? Yada sorunun başka neden kaynaklanabileceği hakkında görüşü olan var mı. Şimdiden teşekkürler.
ekran kartının ramleri yanmış gibi duruyor yazılımsal değilse sorun ama sildim attım diyorsun.ekran kartı değişmesi gerekir ramleri gittiyse ancak kullandığın alette mxm slotu var mı ki ekran kartını değiştiriyorsun artı zordur bulmak.servisine versen atan lehim varsa diye fırınlama yapabilirler yaptık diye bir ton para alırlar bir süre sonra yine olur.mxm slotu varsa ve karttan bulsan baya pahalıdır ve yeniden olmayacağının garantisi yok.yok mu garantisi falan ne gıcık işmiş o kadar para ver uğraş.
valla hocam dediğin mxm slotu var mı yok mu bilmiyorum , yanlış hatırlamıyorsam hala garantisi devam ediyor , ama dediğin gibi inşallah lehimleyip geri vermezler teknik servistekiler.