Şimdi Ara

Ekran Kartı sorunu siyah ekran PC kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce pc im kendi kendine kapanırdı sebebide cpu nun 75-80 derecelik sıcaklıkları... Ardından Thermal Macun sürdüm CPU'ya şimdi 25-35 derece arası değerler görüyorum ve pc im kapanmıyor... Ancak bu seferde GPU sıcaklığı oyunda olmadığım halde bu postu atarken 68 derecede... Call Of Duty oynarken 30-45 dk sonra siyah ekran çıkıyor moniter kararıyor pc donuyor ancak çalışmaya devam ediyor yani Cpu sıkıntısı değil diye düşünüyor sıkıntı belli Ekran Kartı çıkartım bide onu macunladım ancak hala sıkıntı yaşamaktayım... Ekran Kartım 9600 GT 512 MB 256 bit yardım lütfen

• Konuyu açtıktan sonra yine kasanın içine daldım ve bi anlık dalgınlıkla ekran kartından çıkan 2 li ayrı kabloyu + ve - kutuplu kabloları anakarta ters taktım ve kablo yandı :D Filmlerdeki gibi duman çıktı kasadan her yerinden üstelik hemen fişi çektim ve kasayı açtım duman altıydı bi üfledikten sonra baktım ki kablo erimiş + ve - kutuplu kablo şuan anakarta bağladım monitörü o şekilde yazıyorum ekran kartı yanmışmıdır yardım edin bre dostlar durum vahim görüyorsunuz
  • İşte arkadaşlar püskürtmeyle göstermeye çalıştım o kablonun yerini... Kusura bakmayın resim bulamadım netten çözünürlüğü çok kötü farkındayım

Ekran Kartı sorunu siyah ekran PC kilitleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.