ya arkadaslar ben ekran kartını yeni aldım ve en son goruntu ayarlarına getirince ekran karardı cok zorladım sanırım şimdide degiştiremiyorum client bile simsiyah gorunmuyor
sesler falan geliyor tuslar calısıyor yani oyundayım bu sorunu nasıl goturebilirim delirecem
arkadaslar ben oyuna girebiliyorum ama birisinin bana video options ları defoult etmem için kısıyolları anlatması lasım oyuna girip video options ın uzerinde farklı renkle yazılan harfi okuması ve sonra ordaki default un farkıl renkli harfdini solemesi yeterli
[Deleted by Admins]
valla benim bilgisayarda şu an wow yüklü diyil kusura bakma arkadaşım
Dostum oyun klasörünün içinde REPAIR.exe isimli birşey bulunuyor bi onu çalıştır..
Olmassa aynen sırayla şunları yapıyorsun dostum ;
1) Word of Wrolcraft klasörünü açıyorsun. 2) Bunun içinden WTF isimli klasöre giriyorsun. 3) Config.wtf isimli dosyayı bulup, NotePad ile açıyorsun. 4) Şu değişiklikleri yapıyorsun, olmayan satırları ekliyorsun..
SET lod "1" SET lodDist "100" SET doodadAnim "0" SET mapShadows "0" SET anisotropic "1" SET farclip "477.0" SET pixelShaders "0" SET specular "0" SET fullAlpha "0" SET MaxLights "1" SET gxVSync "0" SET frillDensity "1"
5) Oyuna girdiğinde görüntü düzelmemiş durumda ise az önce söylediğim Config.wtf dosyasını siliyorsun, oyuna girip bütün ayarlarını baştan düzenliyorsun. Config.wtf dosyasını silmen tüm ayarları Default durumuna döndürecektir..