Merhaba arkadaşlar Axle gt9600 ekran kartım var. Yalnız ekran kartı tam performans vermemekte ve oyuna girerken ekranı sürekli açıp kapatmakta ve açıp kapatırken donanım takılma sesi vermekte sorun nedendir acaba. Yardımınız için şimdiden teşekkürler
ekran kartınız çok fazla ısınıyor olabilir.. sürücüsü güncel mi ?
evet sürekli güncel tutuyorum ancak benim sorunum axle markasını bilmiyorum ve kasayı ben almadığım için de şüpheli bakıyorum ve şüpheli bakmamda haklı oldum. peki win7 64 bitte çalışma sorunu verebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Alessio Santo
evet sürekli güncel tutuyorum ancak benim sorunum axle markasını bilmiyorum ve kasayı ben almadığım için de şüpheli bakıyorum ve şüpheli bakmamda haklı oldum. peki win7 64 bitte çalışma sorunu verebilir mi ?
64 bit işletim sistemlerinde bazı oyunlarda bu tarz sıkıntılar yaşanabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: eYıldı®ım
quote:
Bazı oyunlar değil de tümünde mesela Red Alert 3: Uprising oynarken de aynı problem var Fifa 11 oynarken de. En iyisi 32 bit yükledikten sonra bir daha danışmak :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eYıldı®ım
quote:
Bazı oyunlar değil de tümünde mesela Red Alert 3: Uprising oynarken de aynı problem var Fifa 11 oynarken de. En iyisi 32 bit yükledikten sonra bir daha danışmak :)
işletim sistemi değiştirmek en son tercih olmalı bence garantisi varsa servise bi danış derim.