Şimdi Ara

ekran kartı taktırıracam nasıl olur sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bende sıfır casper marka ttnetin kampayalı pcsi bulunmakta özellikleri 10 bordun üzerinden kullanıyor pc hızı gayet süper ancak tek problem ekran kartı pcde var ama dediğim gibi 10 bordun üzerinden kullanıyor pcye ekran kartı taktıracaktım ben geçen tamirciye gittim sordum 2gb ddr3 amd radeon ekran kartı taktırcam bunu taktırınca pcye format gerekiyormu ? birde ben bu ekran kartını oyun oynamak için taktıracağım tera online-age of wulin-blade & soul- vs. buna benzer prototype x-men wolverine gibi pc oyunlarını ve online oyunları kalrırmı oyunları pcme ekran kartı 10 bord üzerinde kullandığımda oyunlar rahat çalışıyor fakat düşük ekran modeli var o yüzden donmalar oluyor sadece pc hiç kasmıyor ama alacağım ekran kartı ile sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim? tera online geçen gün indirdim oyunu rahatça kaldırıyor fakat tek sorun orta seviye donmalarla oynayabiliyorum pcmin özellikleri MS Windows 7 Started 32 bit-sp1 pentium dual-core cpu e6700 3.20ghz 2gb ram intel g41 expres chipset resim buyrun :http://c1303.hizliresim.com/17/y/lm6lx.png

ben buna o amd radeon grafik kartını taksan dediğim oyunları rahat oynayabilirmiyim? daha sonradan bana problemn yaratırmı birde bu pcye sizde windows 7 professionalmi yapayım yoksa ultimatemi ?
     ekran kartı taktırıracam nasıl olur sizce?

• Ekran kartının modelini öğrenip yazarsanız yardımcı olabiliriz,söylemeden kesinlikle taktırmayın
  • Bütçe ne 250 tl felansa 1gb hd 7770 alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.