Şimdi Ara

Ekran Kartı Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ekran kartımı ve işlemcimi temizledim ardından taktığımda bir görüntü alamadım sebebini anlıyamadım ramleri değiştirdim vesaire sonuçta bir bilgisiyarcıya götürüp baktırdım ve bana ekran kartınız bozuk dediler ekran kartımın fanları dönüyor ayrıca monitöre sinyal gidiyor ancak görüntü gelmiyor ekran kartının gpusu mu,görüntü işlemcisi mi neresi bozuk anlayamadım ayrıca ekran kartının güç kaynağı "yeşil ışık" yanıyor.
    GPU bozuk ise sanırım bir fırınlama tekniği yapıyorlarmış kartı max ısıya ulaştırıyorlarmış çalışma şansı oluyormuş tekrar ancak bana bilgisayarcı bu tekniğin sorunlu olduğu bu uygulamadan sonra ekran kartı çalışma esnasında ısındığında kapanıp açılmalar yaptığını söyledi sen en iyisi yeni bir kart al dedi.
    Toparlıyacak olursak.
    1-Sizce ekran kartımın ne sorunu var?
    2-Gpudan ise bu tamiri yaptırmalımıyım.(tamiri tercih ediyorum şuanda yeni bir ekran kartı alacak durumum yok)
    3-Tamir gerekiyorsa bildiğiniz istanbul içinden iyi bir tamirci var mı?

şimdiden yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

• ekran kartı soğutucusunu da çıkarıp temizlediyseniz termal macun uygulayıp ve soğutucuyu düzgünce taktınız mı?
    ve tamir olarak ekran kartı fırınlamayı söylüyorsa buna tam olarak tamir diyemeyiz
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının soğutucusunu çıkarmadım ama çıkarmayalı baya olmuştu beceremem diyerek yapmak istemiyorum haliyle macunun kullanım süresi geçmiş olabilir bunun ekrana görüntünün gelmemesiyle bir alakası var mı?(bu arada ben bilgisayarcıya verdiğim için detaylarını pek bilmiyorum bana denilen ekran kartınız bozuk)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.