Arkadaşlar sistemimi güçlendiriyorum yavaş yavaş ekran kartı alıcam şimdi bilgisayarı oyun agırlıklı kullanıyorum E8400 işlemcim 250mb hd 19'' monitörüm var ekran kartına 400-450 ytl civarında para ayırdım ne almamı önerirsiniz ?
sparkle 8800gt 1gb öneririm
oyunda 3870 ler mi daha iyi acaba 8800gt ler mi
quote:
Orjinalden alıntı: kızılejder
sparkle 8800gt 1gb öneririm
O bütçeye alınabilecek en uygun ekran kartı
bilgisayarımı 2 saatliğine açık bırakıp dışarıya çıktım geldiğimde görüntü yoktu. kapattım tekrar açtım ama görüntü gelmiyor. ekranını ışığı yanıp sönüyor. ekran kartım bozuldu sanırım. bilgisayarı açtığımda ekran kartının fanı da dönmüyor. yeni sistem toplayacağım, sistemi toplayana kadar şimdilik idare edecek bir ekran kartına ihtiyacım var. ne önerirsiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: eraykalkan
bilgisayarımı 2 saatliğine açık bırakıp dışarıya çıktım geldiğimde görüntü yoktu. kapattım tekrar açtım ama görüntü gelmiyor. ekranını ışığı yanıp sönüyor. ekran kartım bozuldu sanırım. bilgisayarı açtığımda ekran kartının fanı da dönmüyor. yeni sistem toplayacağım, sistemi toplayana kadar şimdilik idare edecek bir ekran kartına ihtiyacım var. ne önerirsiniz?
hocam yni konu açsana adamın konusunda başka soruya ne gerek var?? hocam bu arada arkadaşın dediiği gibi sparkle 8800GT çok mantıklı bi seçenek.
quote:
Orjinalden alıntı: dark alien
quote:
Orjinalden alıntı: eraykalkan
hocam yni konu açsana adamın konusunda başka soruya ne gerek var?? hocam bu arada arkadaşın dediiği gibi sparkle 8800GT çok mantıklı bi seçenek.
soru aynı soru olduğu için forumda kirlilik olmasın dedim burada sordum. kusura bakmayın. ( yeni konu açtım )
arkadaşlar kart oc olmıcak sparkle 8800gt 1gb ile 8800gt 512mb arasında cok büyük fark lar varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Condates
arkadaşlar kart oc olmıcak sparkle 8800gt 1gb ile 8800gt 512mb arasında cok büyük fark lar varmı?
arkadaşlar Sparkle 8800gt P888+ 512mbhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3190 alsam memlun kalırmıyım kartın herhangi bir sorunu varmıdır acaba cok ısınma veya ses sorunu gibi veya bu fiyatta daha performanslı bir kart ?
9800GT yi bekle
quote:
Orjinalden alıntı: oglak1538
9800GT yi bekle
o biraz geç oluyor en geç ay sonuna almam gerekiyor