Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiye - 500 tl civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CSGO oynuyorum. Şu anki sistemle 80 - 120 fps falan alıyorum. Daha yüksek fps, daha iyi performans istiyorum. Sistemden sanırım ekran kartını değiştirsem fark eder, daha iyi fps alırım, hızlanır, vs. Sistem özellikleri aşağıda ekledim.

Kasa 500 W Cooler Master.
    Ben çok anlamıyorum, benim sistemle uyumlu, 500 tl civarı ekran kartı tavsiye ederseniz çok sevinirim. Ya da daha iyi performans için başka tavsiyeleriniz varsa onları yazabilirsiniz.

Ekran Kartı tavsiye - 500 tl civarı
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1511078/20af6118-0cbc-4fb8-9df4-2642edfdbebc.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 31 Temmuz 2016; 22:13:36 >

• ekranın oyuncu ekranı değilse 60fps üstünü göremezsin...
  • 60 fps ile 30 fps farkını hissedebilirsiniz ama 200 fps ile 120 fps farkını hissedeceğinizi düşünmüyorum boşa para verirsiniz.
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Hadi ya:( Onunla ilgili olduğunu bilmiyordum hiç. Bende Philips 236vla monitör var. O zaman ekran kartını değiştirmemin bir anlamı yok?

Peki bu sistemle monitörü değiştirsem ne kadar fark eder? Fps artar mı?
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Anladım, hiç gerek yok diyorsunuz. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja34

Hadi ya:( Onunla ilgili olduğunu bilmiyordum hiç. Bende Philips 236vla monitör var. O zaman ekran kartını değiştirmemin bir anlamı yok?

Peki bu sistemle monitörü değiştirsem ne kadar fark eder? Fps artar mı?

144hz monitörler 144fpsye kadar destek vermekte yani min. 144fpsye düşürecek ayarda oynarsan oyunu anlarsın aradaki farkı...

tabi 80-120fps arası alıyorsun en az 144fps alman lazım monitör ve ekran kartını değiştirmen gerekir profesyonel bir şekilde oynuyorsan
  • Peki, bu sisteme hangi ekran kartını tavsiye edersin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.