Şimdi Ara

ekran karti tavsiye acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI MS-7507 Anakart ( Ayrıntılı bilgi )
    160 Gb Seagate Sata Harddisk
    512MB ASUS EN8500GT Ekran Kartı (128 bit HDMI ve DVI out)
    2x512MB Elixer DDR2 800Mhz Ram
    Sata Samsung DVDRW (TS-H653N)
    230 watt psu

ekran kartim kendinden gecti ekranda renkli cizgiler kareler var. fallout 3 assasins creed bio shock ve pes benim oynayacagim en yuksek oyunlar. sorunsuz bir kart ariyorum.ikinci el de olur.
    bu arada yazmayı unutmuşum 230 watt psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 30 Temmuz 2010; 19:13:43 >

• up
  • Sıfır istiyorsan bütçeni yazmalısın.İkinci ellere ise buradan bakabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm#
  • ikinci el 8800 gt veya hd 4850 olabilir.güç kaynağı sağlam değilse hd 4670 tarzı birşeyde olabilir.
  • hocam sonucts istedigim oyunlari kotaracak kart belli parz 100 maks diyelim
  • ekran kartınız 256 bit serisi olmalı enaz 512 bit olmalı ve yeni seri olmalı iyi power supply de ister.150 tl
    tutabilir.belirttiğiniz oyunlar performanslı kart ister.512 ramlı 4850 olabilir.
  • özür dilerim 512 ram yazacakken bit yazdım teşekkürler
  • up
  • kardes fazla bütcen yok ise ikinci el 4830 alsanda gayet yeterlı olur yukarıda arkadas vermıs ama yınede bende verem adresı

http://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm#

bi göz at tabi belkı daha baska modeller vardır senın butcene uygun birde kardes isletim sistemin ne acaba windows xp,vista,7 hangısı eger xp degılde dıgerlerı ıse remını cok yer senın remın yarısını bosta ıken yer oyunada gırdıgınde problem cıkar
  • tabii ki xp
  • dostum bütçeni yaz
  • 100 lira diyelim biz
  • 100 lira civarında alabileceğin en performanslı kart PALIT GT240 GDDR5 olacaktır. 100 lirayı geçmesin dersen son çıkan oyunları unut, performansları çok düşük.
  • o oyunları oynayabilmen için 100 TL yetmez. zira PSU da alman gerekecek. en uygun ; 100 TL ye 2. el 9600GT bulur , 60 TL ye 2. el PSU alabilrsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.