Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyeleri ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Şimdi benim hazır PC'm var. 3 yıl falan oldu. Bende Radeon HD 6510 128bit ekran kartı var. Şu ana kadar oyunları oynuyordum 1920x1080 çözünürlükte falan. Yeni oyunlar geliyor malum kendime yeni bir sağlam ekran kartı bakıyorum. Bir arkadaşıma sordum oda bana şunu tavsiye etti:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7870-2gbd5-2dheoc-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68718

Bütçem ise 450 TL falan en fazla. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ..

• İyi güzel demiş ama sizin psu yu bilmeden nasıl tavsiye etmiş ?

Muhtemelen kasanızda 250 veya 300 watt bir psu var.Bu yüzden ekran kartını değiştirirseniz psuyu da değiştirmek zorunda kalacaksınız.Psuya 150 Tl verince geriye 300 Tl bütçe kalacak o zamanda alacağınız ekran kartı yeterli performansta olmayacak.Bu yüzden bütçenizi 50-100 Tl arttırmanızı tavsiye ederim.
    Tabi tavsiyeleri verdik ama işlemciniz,ram miktarınız ve psu gücünüzü bilmiyorum.Eğer tüm sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabilirim

Not:PowerColor tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

İyi güzel demiş ama sizin psu yu bilmeden nasıl tavsiye etmiş ?

Muhtemelen kasanızda 250 veya 300 watt bir psu var.Bu yüzden ekran kartını değiştirirseniz psuyu da değiştirmek zorunda kalacaksınız.Psuya 150 Tl verince geriye 300 Tl bütçe kalacak o zamanda alacağınız ekran kartı yeterli performansta olmayacak.Bu yüzden bütçenizi 50-100 Tl arttırmanızı tavsiye ederim.
    Tabi tavsiyeleri verdik ama işlemciniz,ram miktarınız ve psu gücünüzü bilmiyorum.Eğer tüm sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabilirim

Patron saolasın yorumun için. Şimdi arkadaş da demişti zaten en az 500 watt'lık bir PSU alman gerekebilir demişti. Bende daha bakamadım PSU'ma ama dediğin kadardır. Bütçeyi 100 TL daha arttırabilirim heralde. Sistem özelliklerime gelirsek:

-4096 MB DDR3 Ram
    -Intel Core i5 3.2 GHz
    -ATI Radeon HD 6510 2422 MB DirectX 11
    -Windows 7 Ultimate 64 Bit

Yeterli mi bu kadar patron ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zsurf -- 3 Kasım 2013; 19:31:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zsurf

quote:

Patron saolasın yorumun için. Şimdi arkadaş da demişti zaten en az 500 watt'lık bir PSU alman gerekebilir demişti. Bende daha bakamadım PSU'ma ama dediğin kadardır. Bütçeyi 100 TL daha arttırabilirim heralde. Sistem özelliklerime gelirsek:

-4096 MB DDR3 Ram
    -Intel Core i5 3.2 GHz

Sistemin gayet güzel dostum.Eğer iyi bir ekran kartı ve bu karta uygun bir psu alırsan tüm oyunları ultra ayarlarda oynarsın.
    Bütçeyi de 100 Tl arttırdığına göre iyi bir kart alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020050-eu-vs-serisi-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63915

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

Toplam = 668 TL

Eğer çok geldi derseniz şöyle bir alternatif de var

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020049-eu-vs-serisi-450w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63914

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

Toplam = 553 TL

Yine mi pahalı geldi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020049-eu-vs-serisi-450w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63914

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

Toplam = 464 TL

Bana sorarsanız ilk yazdığımı tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 3 Kasım 2013; 18:53:54 >

• quote:

quote:

quote:

-4096 MB DDR3 Ram
    -Intel Core i5 3.2 GHz

Sistemin gayet güzel dostum.Eğer iyi bir ekran kartı ve bu karta uygun bir psu alırsan tüm oyunları ultra ayarlarda oynarsın.
    Bütçeyi de 100 Tl arttırdığına göre iyi bir kart alabilirsin

Çok saol patron cevabın için de işte ne alabilirim onun için sormuştum bende :) Bu attığım kartı düşünüyorum ama şöyle bir durum var birde onu sormayı unuttum. Şimdi kasayı alıp Vatan'a gitsem takarlar mı orda ekran kartını ve PSU'yu. Bana en yakın Gold var bide orası da takar mı acaba onu bilmiyorum işte. Bilen varsa geri dönüş yapabilirse çok makbule geçer ..

• He tamam patron şimdi gördüm attığın linkleri :)
  • zsurf kullanıcısına yanıt
    Valla Gold takmaz ama Vatan yardımcı olur diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Attığınız kartlardan 2 yada 3.seçenek ilgimi çekti fakat söylemeyi unuttum benim monitör VGA. Titreme yapar falan diyolar hafiften. Bir arkadaş da bana demişti yeni kasa almadığın sürece takamayız demişler Vatanda ..
  • quote:

quote:

Attığınız kartlardan 2 yada 3.seçenek ilgimi çekti fakat söylemeyi unuttum benim monitör VGA. Titreme yapar falan diyolar hafiften. Bir arkadaş da bana demişti yeni kasa almadığın sürece takamayız demişler Vatanda ..

Hocam HD 7850 alırsanız titreme sorunu olabilir.Hiç bulaşmayın derim.Onun yerine gtx 660 ti alabilirsiniz.
    Montaj konusuna gelince çok basit bir işlem.İnternetten 3-5 pc toplama videosu izlerseniz yapabilirsiniz.Olmadı götürün bilgisayarcıya taktırın parçaları.Fakat adamın başında durmayı unutmayın.Parçalarınızı değiştiriverirler vallahi

• Patron ben hiç bulaşmayım takma işine mazallah sonra bütün PC gidebilir :) GTX 660 linki atar mısın son olarak ..

• Şimdi ben Watch Dogs ve GTA 5 için ekran kartı istiyorum onuda dipnot olarak ekliyim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.