Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyeleriniz? (max 150tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanki ekran kartım yandı yeni monitör almıştım 16:9 kullandım monitörü kart dayanamadı çok ısındı yandı çalışmıyo artık şimdi yeni bi ekran kartı almak istiyorum.
    sistemim şöle:
    amd athlon 3800+
    1gb ram
    anakart asus (mpnv9 gibi bişiydi tam hatırlamıyorum onu kutusunda yazıyodurda evde deilim şuan)
    eski ekran kartım asus extreme ax550 idi.

işlemciyi darboğaz yapmıycak seviyede alabileceğm en iyi kart hangisidir? max 150 tl verebilirim.
    tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• işlemci darboğazına takılmazmı peki bukartlar?

bide ben bilgisayarı 102 ekran sony hdmi lcd ye takıyorum bildiğin monitör kablosuyla (2 tarafıda aynı olan) ekran kartı ondanda yanmış olabilir. fanlı ekran kartı almam bunu engeller mi yine yanmasın ekran kartı yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semtolopez -- 28 Haziran 2010; 12:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semtolopez

işlemci darboğazına takılmazmı peki bukartlar?

bide ben bilgisayarı 102 ekran sony hdmi lcd ye takıyorum bildiğin monitör kablosuyla (2 tarafıda aynı olan) ekran kartı ondanda yanmış olabilir. fanlı ekran kartı almam bunu engeller mi yine yanmasın ekran kartı yani :)

kartın yanmaz darboğaz yapmaz 4670 ddr3 al
  • İnternetten alma şansn varsa gt 240 ddr5 yoksa 4670 512 mb modellerinden alabilirsin
    http://www.netsiparis.com/detay/12821480070/PALIT-GT240-512-128B-DDR5-CRT-DVI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.