Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler msi k8mm-v marka agp 8x anakartım var. baya eski birşey. buna ekran kartı almayı düşünüyorum. 250 lira civarı param var. pek anlamıyorum açıkçası ama birkaç siteden bu anakarta uygun HIS HD4670 1GB DDR3 128bit AGP 8X adlı ekran kartını buldum. deneyimli arkadaşlara sorum bu ekran kartı msi k8mm-v agp 8x slotlu anakarta takılabilir mi? takılamazsa hangi ekran kartını önerebilirsiniz?

• agp slota takılır o kart..

işlemcin, ram bide power nedir?
  • Kart uyar ama tavsiyem agp sisteme yatırım yapma ,paranı biriktir ve pci-ex sisteme geç
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Belli bir süre bu aletle devam etmek zorundayım. makina 5 senelik bir makina işlemcisi ise AMD Sempron 2600+. bahsettiğim bu ekran kartını bu makinaya takarsam eğer performansta bir artış olurmu yoksa hiç değmez boşver mi diyorsunuz?
  • Grafik işleme performansında tabii ki artış olur, RAM'ini belirtmemişsin ancak onun da 2GB kadar olması gerek gözle görülür artış hissetmek istiyorsan.
  • Ram şu an 2GB. zaten anakart en fazla 2GB rami destekliyor :) işlemciyide değiştireyim diyorum ama soket 754 uyumlu bir işlemci bulamadım hala.
  • HIS HD4670 1GB DDR3 128bit AGP 8X alabileceğin en makul agp kart ama işlemcin ne olursa olsun darboğaz yapacaktır ben 2.el x1950gt lere felan bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 250 lira parayla anakart işlemci ram kombinasyonu yapılabilir.çok daha mantıklı bir seçim yapmış olursun.
    elinde kalan anakart işlemci rami de cüzi bi rakama çıkarırsın.100 lira eder.

BIOSTAR A785GE AMD 785 & SB710 AM2+ DDR2 800MHz VGA & DVI Anakart : 113
    AMD Athlon II X2 240 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci : 110
    KINGSTON 2 Gb DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM : 89

toplam : 312 lira

çift çekirdek dd2 li sistem çok daha performanslı olacaktır.anakartın onboard entegre grafik kartı 785g (hd4200) ile idare eder bir grafik performansı alırsınız.şu anki oyunları açabilecek kapasitede ve 1080p hd videoları rahatlıkla açabilrsiniz..ilerde harici ekran kartı takarsınız.

eski bir bilgisayara yapılan yatırımlar ölü yatırımlardır.gidipte hd 4670 agp alırsanız beklediginizi alamayacaksınız ve pişman olacaksınız.
    dedigim sistem sizi çok daha fazla tatmin eder emin olun.

• Dostum teşekkür ederim tavsiyen için göz önünde bulunduracağım. ancak bu bahsettiğin sistemi şu anki mevcut kasamda kullanabilirmiyim? neye göre anlıyoruz bunu? Birde açıkçası bendeki msi k8mm-v anakarta amd athlon 64 3700+ 754 pin işlemci ve his hd4670 1gb ddr3 agp 8x düşünmüştüm. ama bu şekliyle bile zaten 300 lirayı buluyor. sizin dediğiniz en mantıklısı gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniactolga -- 22 Mart 2010; 23:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Dostum teşekkür ederim tavsiyen için göz önünde bulunduracağım. ancak bu bahsettiğin sistemi şu anki mevcut kasamda kullanabilirmiyim? neye göre anlıyoruz bunu? Birde açıkçası bendeki msi k8mm-v anakarta amd athlon 64 3700+ 754 pin işlemci ve his hd4670 1gb ddr3 agp 8x düşünmüştüm. ama bu şekliyle bile zaten 300 lirayı buluyor. sizin dediğiniz en mantıklısı gibi gözüküyor.

mevcut kasanda kullanabilirsin.anakart işlemci ram değişiyor.power hdd dvdrw standart zaten.kasada standart atx kasadır zaten.bir problem çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.