Arkadaşa yeni sistem topliyicam, yalnız ekran kartı seçiminde sıktıntı yaşadık 200 ile 300 TL arasında aşağıda yazıcağım sistemle uyumlu bir ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
Arkadaşlar HDMI çıkışlı ve DX11 destekleyen bir ekran kartı önerebilirmisiniz. Forumda 5770 hakkında bir sürü kötü yorum var, aldığımda problem çıkartır diye korktum, siz ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: latencytr
Arkadaşlar HDMI çıkışlı ve DX11 destekleyen bir ekran kartı önerebilirmisiniz. Forumda 5770 hakkında bir sürü kötü yorum var, aldığımda problem çıkartır diye korktum, siz ne dersiniz?
Belittiğiniz fiyat aralığında problemsiz, dx11 destekli , önerebileceğim bir kart yok maalesef.
üç sayfalık ürün kataloğu sana resmen 300 ürün var seçersin alırsın kolayca ürün özellikleri vehakkındadetaylı bilgiyi 24 saat boyunca çağrı merkezinden edinebiliyorsun sorunsuz hizmet veriliyor iyi şanslar bu uğurda başarılı olursunuz umarım oyunlar hiç tıkanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: latencytr
dx 11 desteklese nolur dx11 nedir kaç tane oyunda ne getirisi vardır su an için dx11 için kart alıcaksan gtx470 yada 5870 den aşşa almicaksin ki 1 sene sonra bu kartlardan daha iyi performans veren ve yarı fiyata satılacak olan bi ton kart cıkacak