Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son çıkan oyunları bf4 gibi sorunsuz bir şekilde oynamak için yeni bir ekran kartı almak istiyorum.Düşündüğüm ekran kartı modelleri sırasıyla aşağıda. 2.elde alabilirim sizin başka önerileriniz varmı?Bu yeni nesil ekran kartları sistemimle uyum sağlarmı çünkü sistemim baya eski.Birde PCI Express 2.0 burdanda ekran kartları PCI Express 3.0 olduğudan performans kaybı olur.Max. bütçe 350tl.İleride i5 bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT
    ASUS HD7790 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 128BIT AMD RADEON DX11.1
    SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1

sistemim aşağıdaki gibidir
    İşlemci : İntel q6600
    Anakart: Asus P5q Pro
    Ram : Ocz 2gb 1066mhz
    Psu : Ocz 600w

• İşlemciyi 3.0ghz ya da biraz daha üste çekerek, GTX650Ti Boost almanı öneririm.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Kasım 2013; 21:00:51 >
  • anandtech de 650ti boost daha önde ben 650ti öneririm hem 7790 da sıkıntı yaşıyanlar var sapphire n görünüşüne aldanma en iyisi 650ti boost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcin bildiğin gibi 2,4 eğer 3.0ghz çekmek için oc yapmam lazım bunuda yapmak istemiyorum.onun için 2,4ghz 4 çekirdekli bir işlemci ile GTX650Ti Boost uyum sağlamazmı diyorsun?
  • Anakartın o.c için müsait, yaparsan çok daha iyi olur, o zaman o anakartı boşuna almışsın demektir
  • müsait biliyorum sistemi ilk aldığım zamanlarda birçok deneme yapmışdım.en son sorunsuz bir şekilde 3.5ghz görmüşdüm.ama şuanda sıcaklı 60derece birde oc yaptımmı 80blie gecebilir.standart fan var. oc yapmam için birde düzgün fan almam lazım.ben o parayla ram alıyım 4gb ram olsun istiyorum.zaten kasada iyi değil doğru düzgün hava hava sirkülasyonu olmuyor.bu durumda tavsiyen nedir
    mehmet0701 7790 larda sorun yaşayanları bende duydum ama yinede sizlere bir sorayım dedim cvb için teşekürler
  • Gtx650Ti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.