Ben 14 yaşında 8.sınıf öğrencisiyim.Haliyle oyunlar da ilgimi çekmiyor değil Şu anda Samsung Notebook'a sahibim.
Bu bilgisayarı almadan önce PC konusunda kendime güveniyordum.Doğru pc yi alacağımdan emindim .2GB ekran kartı olduğu için (AMD Radeon HD 7670M 128Bit) almaya karar verdim.
GENEL ÖZELLİKLER
İntel Core i-5 2.60 GHZ ( 3 e dayanıyordu hızı ama şu aralar 1.50 ? ) RAM : 6GB AMD Radeon HD 7670M 128Bit -İntel HD Graphics 4000 Windows 8.1
Her neyse bu ekran kartı oyunlarda kasıyor. Benim sorum şu ; sorun ekran kartında mı ? Herkes laptoplarla oyun oynanmaz diyor neden ? Isınma problemim yok.Hiç de olmadı.
İşlemcimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı değiştirmek istiyorum ( Notebooklarda değişiyor diye biliyorum ?)
NOT: Sakın harici ekran kartı ile alakalı olduğunu söylemeyin. Tüm ayarlar yapılı.
Çoğu oyunu kasmadan rahat oynamak için ne yapmalıyım ? 256 BİT ekran kartı mı almalıyım. Alırsan hangisini alayım ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
BÜTÇE : 200 TL (Biriktirebildiğimiz kadar )
Ayrıca sorun ekran kartıyla ilgili değilse masaüstü bilgisayar tavsiyelerinizi de bekliyorum, iyi günler..