Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum maksimum 300TL verebilirim hangi ekran kartını önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayklop

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum maksimum 300TL verebilirim hangi ekran kartını önerirsiniz ?

SAPPHIRE
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    322 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum maksimum 300TL verebilirim hangi ekran kartını önerirsiniz ?

SAPPHIRE
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    322 TL

Peki Powercolor HD6790 GDDR5 1GB 256Bit'ten daha yüksek performans gösterir mi ? Fiyat olarak hd6790 daha ucuz ve 256bit.
  • Sayklop S kullanıcısına yanıt
    tabiki gösterir kıyaslamak hata.
  • Çok teşekkür ederim peki bu sistemde darboğaz yapar mı ve kaç watt güç kaynağı bu kart için yeterlidir ?
     Ekran Kartı Tavsiyesi
  • Sayklop S kullanıcısına yanıt
    450W güzel birşey bile yeter.

işlemcin zayıf ama biraz oc felan yaparsın götürür.
  • Bi süre beni idare etsin iyice toparlarım sistemi :D Çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı yarın hayırlısıyla alıcam kartı :)
  • quote:

Bi süre beni idare etsin iyice toparlarım sistemi :D Çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı yarın hayırlısıyla alıcam kartı :)

önemli değil

bir sıkıntın olursa yaz
  • Hocam sizin mesajlarınızı eksilemek kampanyası falan mı var?Konuyla alakasız ama merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Hocam sizin mesajlarınızı eksilemek kampanyası falan mı var?Konuyla alakasız ama merak ettim.

çok açıkladım

birkaç çekemeyen ergenin oyuncağı oldu o buton yapacak birşey yok insanların bizi bilmesi yeter.

ama hakkımı helal etmediğimi birkez daha söyleyeyim, haksızsam eksilede arkadaş daha okumadan eksilemek nedir.

gülün geçin, kaale almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ekim 2014; 2:22:24 >
  • Kusura bakmayın aynı şeyi sorduğum için ama gerçekten komik. O kadar komik ki benim dahi sinirimi bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Kusura bakmayın aynı şeyi sorduğum için ama gerçekten komik. O kadar komik ki benim dahi sinirimi bozdu.

evet daha anlatsam daha da siniriniz bozulur

mesela yaptığımız hiç bir iyi işi beğenmeyip sadece 1 cümleden veya 1 kelimeden " hade len sende hiçbirşey bilmiyorsun boş adam " gibi laflar ediliyor.

sonra yazdığımız yazılar çok didik didik edilip bir paragraf düşün 200 kelimeden oluşsun 195 ' i doğru 5 tane altlardaki kıyıdaki köşede yanlış anlaşılmaya ucu açık kelimeler varsa onlar özenle seçilip " al bak işte hiçbirşey bilmiyor ya bu " deniliyor.

koca koca adamlar bu tarz açık bulmaya çalışıp bulduğunu sandığında başka başka sayfalara sürekli kopyalayıp hatta screenshot felan alıp karalamaya çalışıyor.

vs. vs.

kısacası meyve veren ağaç misali işte. alıştım artık Allaha havale ediyorum direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ekim 2014; 2:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

450W güzel birşey bile yeter.

işlemcin zayıf ama biraz oc felan yaparsın götürür.

+1

Sayklophttp://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-450w-guc-kaynagi.html Bunu al , Amd den r9 270x , nvidia tarafından gtx 760 takarsın en fazla .

Fp ürünü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.